60 milyon dolar yatırım alan gıda teslimat platformu GrubMarket'ın değerlemesi, 500 milyon dolara ulaştı

Hem tüketicilere teslimat yapan hem de yiyecek ve market ürünleri satan diğer hizmetlere ürün tedarik eden GrubMarket, D Serisi yatırım turunda 60 milyon dolar yatırım aldı.
60 milyon dolar yatırım alan gıda teslimat platformu GrubMarket'ın değerlemesi, 500 milyon dolara ulaştı

Hem tüketicilere teslimat yapan hem de yiyecek ve market ürünleri satan diğer hizmetlere ürün tedarik eden GrubMarket, D Serisi yatırım turunda 60 milyon dolar yatırım aldı. Şirket değerlemesinin 500 milyon dolara ulaştığı kaynaklarda paylaşılan bilgiler arasında.

Yatırım turuna, BlackRock, Reimagined Ventures, Trinity Capital Investment, Celtic House Venture Partners, Marubeni Ventures, Sixty Degree Capital, Mojo Partners, GGV Capital, WI Harper Group, Digital Garage, CentreGold Capital, Scrum Ventures ve ismi açıklanmayan diğer şirketler katıldı. Şirketin kurucusu ve CEO'su Mike Xu, GrubMarket'ın halka açılma planının devam ettiğini, ancak özel piyasalardan gelir elde etmekte sorun yaşamadığını ve şu anda geçen yıla göre yüzde 100 büyüme kaydettiklerini söyledi.

GrubMarket, gıda tedarik zincirinin farklı bölümlerini daha hızlı ve daha verimli bir şekilde birbirine bağlayan bir yazılım geliştiriyor ve şirket, bunun ardından çalışmasına yardımcı olacak lojistiği de sağlıyor. Organik yiyecekler, sebzeler, atıştırmalıklar, içecekler, ev eşyaları, sağlık ve güzellik ürünleri, bebek ve çocuk ürünleri, evcil hayvan ürünleri, GDO'suz yiyecekler gibi ürünler sunuyor. GrubMarket ayrıca yerel çiftliklerden, balıkçılardan, sertifikalı ev mutfaklarından ve restoranlardan yiyecekler de platformda mevcut bulunuyor.

GrubMarket'in müşterileri arasında Whole Foods, Kroger, Albertson, Safeway, Sprouts Farmers Market, Raley’s Market, 99 Ranch Market, Blue Apron, Hello Fresh, Fresh Direct, Imperfect Foods, Misfit Market, Sun Basket ve GoodEggs gibi isimler bulunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.