Sürekli eğitim merkezleri için pazar yeri: SürekliEğitim.com

Birey ve kurumların ihtiyaç duydukları eğitimlere mümkün olan en az zahmetle erişebilmelerini sağlayan bir pazar yeri olarak hizmet veren SürekliEğitim.com, 2019 yılının Haziran ayında kuruldu.
Sürekli eğitim merkezleri için pazar yeri: SürekliEğitim.com

Birey ve kurumların ihtiyaç duydukları eğitimlere mümkün olan en az zahmetle erişebilmelerini sağlayan bir pazar yeri olarak hizmet veren SürekliEğitim.com, 2019 yılının Haziran ayında Zeynep Gengönül ve Sena Çınar tarafından kuruldu. 

Eğitimleri karşılaştırma özelliği ve eğitim hakkında ilgili eğitim koordinatörüyle mesajlaşma özelliği sayesinde kullanıcıların ihtiyacı olan eğitime mümkün olan en kısa zamanda ulaşmasını sağlayan SürekliEğitim, kurumlar ile yapılan anlaşmalara göre üyelerine özel eğitim ücretlerinden faydalanma imkanı da sunuyor.

Tüm Türkiye’de yer alan sürekli eğitim merkezlerini platformu sayesinde daha görünür hale getirmeyi hedefleyen SürekliEğitim, doğru hedef kitleye ulaşmakta zorluk çeken merkezleri ilgili hedef kitle ile platformu içinde buluşturuyor.  Kurumlar için satış ve pazarlama maliyetlerini azaltan SürekliEğitim.com, hem bireysel kullanıcıları hem de eğitim veren merkezleri bir araya getiriyor.

SürekliEğitim.com platformunda yer alan detaylı yönetim paneli sayesinde mikro ölçekli müşteri ilişkileri yönetimi (Mikro CRM) de sağlanıyor. Kurumlar ise sunulan teklif modülü sayesinde platformda yer alan eğitim kurumlarından diledikleri eğitim için kolayca teklif alabilir.

SürekliEğitim.com platformunda Yazılım Geliştirme, İşletme ve Yönetim, Ekonomi ve Finans, İletişim, Tasarım, Eğitim Bilimleri, Kişisel Gelişim, Bilişim, Dil, Sağlık, Gastronomi, Hukuk ve Müzik gibi birçok alanda eğitim kategorileri bulunuyor.

Şu an için platformun içinde 100'den fazla eğitim bulunduğunu da ekleyelim. SürekliEğitim.com platformunda Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Wissen Akademie, Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Akademisi ve TARNET Akademi bulunuyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan SürekliEğitim.com, bireysel eğitimlerden yüzde 20, kurumsal eğitimlerden ise yüzde 15 oranında komisyon alarak gelir elde ediyor. Eğitim veren kurumların platformda ücretsiz bir şekilde yer alabildiklerini de ekleyelim. SürekliEğitim.com, birey ve kurumların almak istedikleri eğitimlerin tüm özelliklerini kolayca bulabilecekleri, karşılaştırabilecekleri ve hızlıca satın alabilecekleri bir pazar yeri olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.