Perasis Teknoloji'den uzaktan eğitim çözümü: Jetsınıf

Jetsınıf çözümü ile karşımıza çıkan Perasis Teknoloji, internet üzerinden tüm eğitim ihtiyaçlarının tek bir platformda karşılanmasını hedefliyor.
Perasis Teknoloji'den uzaktan eğitim çözümü: Jetsınıf

2018 yılının Aralık ayında Perasis Teknoloji tarafından geliştirilen yeni nesil mobil muhasebe ve CRM uygulaması olan Mobiliys'i sizlere aktarmıştık. Bugün ise Jetsınıf çözümü ile karşımıza çıkan Perasis Teknoloji, internet üzerinden tüm eğitim ihtiyaçlarının tek bir platformda karşılanmasını hedefliyor.

Özel ders veren bir eğitmenin ihtiyaçlarını karşıladığı gibi bir kurumun hatta bir üniversitenin uzaktan eğitim ihtiyaçlarının tamamına cevap verebilecek şekilde kurgulandı ve geliştirilmeye devam edilen Jetsınıf, geçtiğimiz Mart ayında geliştirilmeye başlandı.

Halihazırda öğrenci, öğretmen, veli, yönetici tanımları, canlı ders oluşturma, soru-cevap ve birebir etüt gibi modüllerin hizmete alındığını ve Jetsınıf sınav, quiz, ön muhasebe gibi modül geliştirmelerinin devam ettiğini de belirtelim. Jetsınıf, görüntülü görüşme çözümleri sunan Zoom, Microsoft Teams, Google Meet ve Jitsi gibi platformlar ile entegre bir şekilde çalışabiliyor. 

Öğrencilerin eğitmenlerine soru sormalarına yardımcı olarak halihazırda WhatsApp gibi uygulamalar üzerinden yapılan soru çözümlerinin sistem üzerinden yapılmasına olanak da sağlayan Jetsınıf, video konferans etüt ve birebir eğitimler oluşturulmasına da imkan tanıyor.

Jetsınıf'ın yol haritasında ise bir kurumun ön muhasebe ve öğrenci velileri ile olan finansal ve eğitim konularını dijitalleştirme gibi hedefler yer alıyor. Beta sürecini yaklaşık 2 bin öğrenci ve 100 öğretmenin katılımı ile tamamlayan Jetsınıf, yakın zamanda canlıya alındı. 

Online eğitim konusunda kişi ve kurumlara başarılı bir çözüm Jetsınıf, video konferans sisteminde zorunlu seçim yerine istenilen uygulama ile çalışma ve hepsi bir arada bir çözüm sunması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. 1, 5, 10, ve 20'li eğitmen paketlerine sahip olan Jetsınıf, paket satışlarından gelir elde ediyor. Jetsınıf platformunun hedefi ise Türkiye'de belli bir noktaya geldikten Türk devletlerine ve Avrupa'ya açılmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.