Yeni nesil mobil muhasebe ve CRM uygulaması: Mobiliys

Ön muhasebeden daha fazlasını sunma hedefi ile yola çıkan Mobiliys, girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena 2018 sahnesinde de boy gösteren girişimlerden.
Yeni nesil mobil muhasebe ve CRM uygulaması: Mobiliys

Ön muhasebeden daha fazlasını sunma hedefi ile yola çıkan Mobiliys, girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena 2018 sahnesinde de boy gösteren girişimlerden. Web ve mobil tabanlı bir uygulama olan Mobiliys, 2011 yılında Dr. Ahmet Bozgeyik tarafından kurulan Perasis Teknoloji tarafından geliştirildi.

Gaziantep Üniversitesi Teknopark'ında bir geliştirme ofisinin yanı sıra İstanbul'da satış ve destek ekiplerine de sahip olan Perasis Teknoloji, 13 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. 2016 yılında geliştirilmeye başlanan Mobiliys, KOBİ'lere müşteri ilişkilerini, teklif süreçlerini, faturalama, ödeme takibi ve görev takibi gibi süreçleri yönetme imkanı sunan yeni nesil mobil muhasebe ve CRM uygulaması olarak hizmet veriyor.

Teklif, satış, finans ve görev yönetimi olmak üzere kullanıcılarına bu 4 ana başlık konusunda destek sağlayan Mobiliys, cari işlemler, teklif hazırlama, iletişim kurduğunuz kişiler, hatırlatmalar, iş takvimi, görevler, satış işlemleri, stok takibi, müşteri görüşmeleri, istatistikler gibi pek çok veriyi ve yapabileceğiniz işlemi tek bir noktadan kullanıcısına sunuyor.

Hem ülkemizde hem de yurt dışında pek çok rakibe sahip olan Mobiliys, kullanıcılarınına CRM veya ek yazılıma gerek kalmadan tek yazılım ile satış geliştirme çalışmalarını takip etme, stok takibi yapma ve diğer klasik ticari yazılımların tüm fonksiyonlarını hem web hem de mobil üzerinden sunmaları sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Mobiliys, aylık ve yıllık kiralama ücretleri üzerinden gelir elde ediyor. Türkiye'den dünyaya yazılım ihracatı yapılabildiğini tecrübe ettiklerini dile getiren Perasis Teknoloji ekibi, gelecekte bu ihracatı daha da büyüterek önemli bir marka haline gelmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.