Samsung Galaxy Watch 3 incelemesi

Bugün Ağustos ayında tanıtılan Samsung'un en yeni akıllı saati olan Samsung Galaxy Watch 3 modelinin incelemesi ile karşınızdayız. 

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Samsung'un spor odaklı akıllı saati olan Galaxy Watch Active 2 incelemesini sizlere aktarmıştık. Bugün ise Ağustos ayında tanıtılan Samsung'un en yeni akıllı saati olan Samsung Galaxy Watch 3 modelinin incelemesi ile karşınızdayız. 

45 ve 41 mm'lik seçeneklere sahip olan Samsung Galaxy Watch 3 modeli 45 mm'lik model için siyah ve gümüş olmak üzere iki renk seçeneği sunuyor. Samsung'un diğer akıllı saatlerinde de karşımıza çıkan dönebilen bezele de sahip olan Samsung Galaxy Watch 3, 22 mm'lik değiştirilebilir kayışlar kullanıyor. 

Sahip olduğu IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı da olan Galaxy Watch 3, 1,4 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekran kullanıyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 360 x 360 piksel. Gücünü Samsung'un kendi üretimim olan Samsung Exynos 9110 işlemcisinden alan akıllı saat, 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama sunuyor. 

Samsung'un kendi işletim sistemi olan Tizen'i kullanan Samsung Galaxy Watch 3, uyku ve aktivite takibi, uygulama ve saat arayüzü, stres ve kandaki oksijen miktarını ölçmek gibi pek çok özelliğe de sahip.

Bluetooth 5.0, Wi-Fi, NFC ve GPS gibi bağlantı teknolojileri sunan Samsung Galaxy Watch 3, hem iOS hem de Android ekosistemi ile çalışabiliyor. 340 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan Galaxy Watch 3, pil ömrü konusunda rakiplerinin bir adım gerisinde. Sadece 1 günlük bir pil ömrü sunan Samsung Galaxy Watch 3, ülkemizde 2 bin 299 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.