Samsung Galaxy Watch Active 2 incelemesi

Samsung'un akıllı saat ailesinin en yeni üyesi konumunda olan Samsung Galaxy Watch Active 2'nin incelemesi ile karşınızdayız.

Samsung'un akıllı saat ailesinin en yeni üyesi konumunda olan Samsung Galaxy Watch Active 2'nin incelemesi ile karşınızdayız. 40 ve 44 mm'lik iki modele sahip olan Samsung Galaxy Watch Active 2, paslanmaz çelik ve alüminyum olmak üzere iki farklı kasa seçeneği sunuyor.

Gümüş, siyah ve altın olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan Samsung Galaxy Watch Active 2, 10,9 mm kalınlığa ve 42 gramlık ağırlığa sahip. 1,4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Circular Super AMOLED bir panel kullanıyor.

Oldukça başarılı bir ekran deneyimi sunan cihaz, 360 x 360 piksel çözünürlüğünde. Samsung tarafından geliştirilen Tizen Based Wearable OS 4.0 işletim sistemini kullanan Galaxy Watch Active 2, 4 GB'lık dahili depolama ile geliyor. 

IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı konumda olan Samsung Galaxy Watch Active 2, Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisine de sahip. Samsung Galaxy Gear S3 ve Galaxy Watch modellerine oranla daha sade ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan Samsung Galaxy Watch Active 2, ilk Galaxy Watch Active modeli aynı tasarıma sahip.

340 mAh büyüklüğünde bir batarya ile gelen Samsung Galaxy Watch Active 2, 2 güne varan bir pil performansı da sunuyor. Son olarak akıllı saatin fiyatına gelecek olursak Samsung Galaxy Watch Active 2'nin 40 mm'lik modeli ülkemizde 1599, 44 mm'lik modeli ise 2 bin 499 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.