ForFarming 12 milyon TL değerleme ile 2,4 milyon TL yatırım aldığını duyurdu

Yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan ForFarming, 12 Milyon TL değerleme ile ikinci yatırımını aldığını duyurdu.
ForFarming 12 milyon TL değerleme ile 2,4 milyon TL yatırım aldığını duyurdu

Akıllı tarım girişimi olarak hizmet veren ForFarming'in Tarvenn’den 1,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını sizlere geçtiğimiz yılın Aralık ayında aktarmıştık. Yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan ForFarming, 12 milyon TL değerleme ile ikinci yatırımını aldığını duyurdu.

Kapalı alanlarda yapay zeka destekli ve IoT tabanlı dikey tarım çözümleri sunarak yıl boyunca zirai ilaçsız, taze ve sağlıklı ürünler yetiştirilmesine olanak sağlayan ForFarming, 12 milyon TL değerleme ile 2,4 milyon TL yatırım aldığını duyurdu.

Tarvenn liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna exit yapmış Adphorus girişiminin kurucusu Volkan Çağsal, iş insanı Tolunay Yıldız, EGİAD Melekleri yatırım ağından Frederic Fatih Pagy ve Keiretsu Forum melek yatırımcılarından Figen Korun ve Gamze Sart katıldı.

Farmio” ve “Farmi” isimli ürünleri ile şimdiye kadar 7 farklı ülke ve 24 farklı lokasyonda akıllı topraksız tarım çözümleri sunmayı başaran ForFarming, aldığı yatırım ile küresel pazarda önemli bir oyuncu olmaya hedefliyor. 

Sağlıklı ve taze ürünlere ulaşımın her geçen gün zorlaştığı günümüzde, yerinde üretim imkânı sunan topraksız tarımın öneminin artığını dile getiren ForFarming kurucu ortağı Levent Atlas, sunmuş oldukları çözümler ile kısa sürede Türkiye’nin öncü, çevre bölgelerin lider akıllı topraksız tarım firması haline geldiklerini dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.