Akıllı Param'dan iki yeni çözüm: Akıllı Param Borsa ve Akıllı Param Fon

QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. döneminin mezunlarından da olan Akıllı Param, dün gerçekleşen demo day'de iki yeni ürününü tanıttı. 
Akıllı Param'dan iki yeni çözüm: Akıllı Param Borsa ve Akıllı Param Fon

Yapay zeka destekli yerli robo danışman olarak hizmet veren Akıllı Param'dan ilk olarak geçtiğimiz Nisan ayında sizlere bahsetmiştik. QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. döneminin mezunlarından da olan Akıllı Param, dün gerçekleşen demo day'de iki yeni ürününü tanıttı. 

QNB Finans Yatırım için yapay zekaya sahip Hisse Senetleri Robo Danışman Akıllı Param Borsa'yı geliştiren Akıllı Param, QNB Finans Portföy ile birlikte yapay zeka tarafından yönetilecek yatırım fonu Akıllı Param Fon'un kuruluş işlemlerine de başladı.

Akıllı Param Borsa yapay zekaya sahip Hisse Senetleri Robo Danışmanı, Akıllı Param Fon is yapay zeka tarafından yönetilen bir yatırım fonu olarak hizmet veriyor. Akıllı Param Borsa, hisse senetleri piyasasında haftalık olarak hangi hisse senetlerine yatırım yapılması gerektiği ile bilgi veriyor ve düzenli olarak tavsiyelerini yeniliyor.

Bu ürünün QNB Finans Yatırım için geliştirdiğini ve QNB Finans Yatırım'da hesabı olan herkesin Akıllı Param Borsa'dan faydalanabileceğini de belirtelim. Akıllı Param Fon çözümü ise QNB Finans Portföy ile birlikte geliştirilen bir yapay zeka yatırım fonu. Fonu QNB Finansbank üzerinden herkesin alması mümkün olacak. Fon kendi alış-satış işlemlerini otomatik yapacak ve bir kez satın alınması yeterli olacak. 

Akıllı Param tarafından geliştirilen bu çözüm yatırım fonlarından ve hisse senetlerinden oluşan portföy önerileri sunuyor. Bu öneriler, her tavsiye için ayrı ayrı etiketleniyor ve her gün yeniden hesaplanıyor. Önerilerin piyasa şartlarına göre güncellendiğini ve düzenli olarak yeni önerilerle beslendiğini de ekleyelim. Kısacası yapay zeka sayesinde herhangi bir insan müdahalesi bulunmuyor ve bu sayede duygusal yatırım kararları alınmıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.