Ring'den otonom drone uçuşları yapabilen güvenlik kamerası: Ring Always Home Cam

Oldukça ilginç bir ürünle karşımıza çıkan Ring, güvenlik kamerası olarak geliştirdiği Ring Always Home Cam modelini tanıttı.
Ring'den otonom drone uçuşları yapabilen güvenlik kamerası: Ring Always Home Cam

Akıllı zil üreticisi olarak hayatımıza giren Ring'in Amazon tarafından satın alındığını 2018 yılının Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise oldukça ilginç bir ürünle karşımıza çıkan Ring, ev kullanımı için geliştirdiği Ring Always Home Cam modelini tanıttı.

Üst kısmında otonom olarak çalışabilen bir drone bulunduran Ring Always Home Cam, temelde evinizde kullanmanız için geliştirilmiş bir güvenlik kamerası olarak çalışıyor. 249 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı açıklanan Ring Always Home Cam modeli önümüzdeki yıl satışa sunulacak.

Ring Always Home Cam modelinin rakiplerinden en büyük farklı sahip olduğu teknoloji sayesinde tek bir kamera ile tüm evinizi kontrol edebilmesi. Normal şartlarda tüm evinizi kontrol edebilmek için evin her odasına bir kamera yerleştirmeniz gerekir.

Ring Always Home Cam modeli ile ise yapmanız gereken tek şey görmek istediğiniz odayı seçmeniz. Sonrasında ise Ring Always Home Cam'in üzerinde yer alan drone o odaya giderek size görüntü aktarımı yapabiliyor. Kısacası tek bir kamera sayesinde tüm evinizi görebiliyorsunuz.

Ring Always Home Cam üzerinde yer alan droneun belli rotalarda uçması için programlanabildiğini de ekleyelim. Tamamen otonom olarak uçan Ring Always Home Cam droneu sadece uçuş gerçekleştirdiği zamanlarda video kaydı yapabiliyor. Drone ile kaydedilen görüntülerin çözünürlüğü ise 1080 piksel. Son olarak Ring Always Home Cam modelinin Ring'in alarm sistemi ile entegre bir şekilde çalıştığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.