Amazon'un online etkinliğinde karşımıza çıkan yeni donanım ürünleri

Etkinlikte tanıtılan ürünler arasında yeni Echo ve Echo Dot modellerinden tutun da güncellenmiş Fire TV'ye kadar pek çok model karşımıza çıktı.
Amazon'un online etkinliğinde karşımıza çıkan yeni donanım ürünleri

Ring'in Always Home Cam isimli otonom drone uçuşları yapabilen bir güvenlik kamerası tanıttığını sizlere bugün aktarmıştık. Söz konusu güvenlik kamerası ve çok daha fazlası dün Amazon'un gerçekleştirdiği online etkinlik çerçevesinde tanıtıldı.

Etkinlikte tanıtılan ürünler arasında yeni Echo ve Echo Dot modellerinden tutun da güncellenmiş Fire TV'ye kadar pek çok model karşımıza çıktı. Bu haberimizde ise Amazon tarafından gerçekleştirilen etkinlike tanıtılan yeniliklere yakından bakacağız.

Yeni Amazon Echo

Amazon'un en çok kullanılan donanım ürünlerinden biri olan Amazon Echo'nun yenilenen modeli dün gerçekleşen etkinlikle birlikte tanıtıldı. Üzerinde Dolby destekli bir hoparlöre sahip olan yeni Amazon Echo, 99 dolarlık fiyat etiketi ile birlikte 22 Ekim tarihinde satışa sunulacak.

Yeni Echo Dot, Echo Dot with Clock ve Echo Dot Kids Edition

Amazon Echo modellerinin küçük ve uygun fiyatlı versiyonları olarak hayatımıza giren Echo Dot modelleri de yenilenen ürünler arasında. 1,6 inç büyüklüğünde hoparlörlere sahip olan yeni Yeni Echo Dot modeli 22 Ekim tarihinde 50 dolar fiyat etiketi ile birlikte satışa sunulacak.

İlk Echo Dot modelinde de bulunan LED saate sahip olan Echo Dot with Clock modeli ise 60 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Beyaz ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunacak olan Echo Dot with Clock, 5 Kasım tarihinde satışa sunulacak.

Amazon'un yapay zeka destekli sesli asistanı olan Alexa'nın çocuk moduna sahip olan versiyonunu kullanan Echo Dot Kids Edition, adından da anlaşılabileceği üzere çocukların kullanımı için özel olarak geliştirildi. Panda ve kaplan tasarımlarına sahip olan Echo Dot Kids Edition modelinin fiyatı ise 60 dolar. Echo Dot Kids Edition modelinin kaplan versiyonu 22 Ekim, Panda versiyonu ise 9 Aralık'ta satışa sunulacak.

Yeni Echo Show 10

Echo ailesinin ekrana sahip olan modellerinden olan Echo Show'da yenilenen modeller arasında. Etkinlik ile birlikte tanıtılan yeni Echo Show 10, 10 inç büyüklüğünde HD bir ekran sunuyor. Görüntülü görüşmeler yapabilmeniz adına ön kısmında 13 megapiksellik bir kameraya da sahip olan yeni Echo Show 10, 250 dolarlık fiyat etiketine sahip. Ürünün ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 

Ring Always Home Cam

Oldukça ilginç bir ürünle karşımıza çıkan Ring'in ev kullanımı için geliştirdiği Ring Always Home Cam modelini tanıttığını sizlere aktarmıştık. Üst kısmında otonom olarak çalışabilen bir drone bulunduran Ring Always Home Cam, temelde evinizde kullanmanız için geliştirilmiş bir güvenlik kamerası olarak çalışıyor. 249 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Ring Always Home Cam modeli önümüzdeki yıl satışa sunulacak.

Otomobiller için Ring cihazları

Genelde evler için güvenlik odaklı ürünler geliştiren Ring, otomobiller için çözümler sunmaya da başladı. Etkinlik ile birlikte tanıtılan Ring Car Alarm ve Ring Car Cam otomobiller için güvenlik önlemleri sunuyor. Adından da anlaşılabileceği üzere otomobiller için bir alarm sistemi olan Ring Car Alarm, 2021 yılında 60 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Ring'in evler için ürettiği kamera sisteminin otomobiller için üretilmiş versiyonu olarak kullanıma sunulacak olan Ring Car Cam ise 200 dolarlık fiyat etiketi ile yine 2021 yılında satışa sunulacak.

Yeni Fire TV Stick

Yenilenen Fire TV Stick, 2016 yılında tanıtılan Fire TV Stick modeline oranla yüzde 50 daha hızlı performans sunacak. 1080 piksel çözünürlüğünde görüntüler sunan ve Dolby Atmos desteğine sahip olan yeni Fire TV Stick'in fiyatı ise 40 dolar. Yeni Fire TV Stick modelinin daha uygun fiyatlı versiyonu olarak tanıtılan Fire TV Stick Lite ise Dolby Atmos desteği haricinde yeni Fire TV Stick modeli ile aynı özellikleri sunuyor. Bu modelin fiyatı ise 30 dolar. Her iki model de 30 Eylül tarihinde satışa sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.