20 bin TL'lik katlanabilir akıllı telefon: Samsung Galaxy Z Fold 2

Bu videomuzda Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Z Fold 2 modeline yakından bakıyoruz.

Geçtiğimiz Mart ayında Samsung'un ikinci katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Z Flip modelinin artılarına ve eksilerine yakından baktığımız bir video yayınlamıştık. Bu videomuzda ise Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Z Fold 2 modeline yakından bakıyoruz.

Samsung Galaxy Z Fold 2 tasarımı ve teknik özellikleri

Bronz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy Z Fold 2, 282 gramlık bir ağırlığa sahip. Açık halinde 6,9, kapalı halindeyken ise 16,8 mm kalınlığında olan cihaz, sağ tarafında parmak izi sensörüne de sahip.

Oldukça başarılı bir menteşe tasarımına sahip olan Samsung Galaxy Z Fold 2, içe doğru katlanabiliyor. Kapalı haldeyken bir akıllı telefon, açık haldeyken ise bir tablet gibi hizmet veren Samsung Galaxy Z Fold 2, iç tarafında katlanabilir 7,6 inç büyüklüğünde Dynamic AMOLED bir ekran kullanıyor.

1768 x 2208 piksel çözünürlüğünde ve 120Hz ekran yenileme hızı teknolojisine sahip olan 7,6 inçlik ekranın ekran gövde oranı ise yüzde 88,6. Telefonun dış kısmında yer alan ekran ise 6,23 inç büyüklüğünde. 816 x 2260 çözünürlüğündeki bu ekran Super AMOLED panel kullanıyor.

Gücünü Qualcom'un Snapdragon 865+ işlemcisinden alan Galaxy Z Fold 2, 256 GB dahili depolama ve 12 GB RAM sunuyor. Android 10 işletim sistemini kullanan Samsung Galaxy Z Fold 2, arayüz olarak ise markanın kendi arayüzü olan One UI 2.5'i kullanıyor.

Arka kısmında 3 kamera bulunduran Galaxy Z Fold 2, 12 megapiksellik f/1.8 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 12 megapiksellik f/2.4 diyafram açıklığına sahip Telephoto kamera ve 12 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kameralara sahip.

Samsung Galaxy Z Fold 2 fiyatı

Ön kamera olarak ise 10 megapiksellik f/2.2 diyafram açıklığına sahip bir kamera tercih eden Galaxy Z Fold 2, 4K çözünürlüğünde 60-30fps video kaydı da yapabiliyor. 4 bin 500 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan Samsung Galaxy Z Fold 2, hızlı şarj, kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj özelliklerine de sahip. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Samsung Galaxy Z Fold 2 modeli ülkemizde 19,999 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.