İnsan kaynakları analitiğinin temeli çalışanların davranışlarının tahmin edilmesi üzerine kurulu

Yasemin Öztürk, "İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm ve Uzaktan Çalışma Sistemleri" isimli sunumu ile dijital dönüşüm ve uzaktan çalışma sistemleri ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.
İnsan kaynakları analitiğinin temeli çalışanların davranışlarının tahmin edilmesi üzerine kurulu

Crenvo İK ve Webrazzi iş birliği ile düzenlediğimiz New HR Summit 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliğimizin konuşmacılarından olan İdenfit HR'dan Yasemin Öztürk, "İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm ve Uzaktan Çalışma Sistemleri" isimli sunumu ile dijital dönüşüm ve uzaktan çalışma sistemleri ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Corona virüs salgınının her şeyi geri dönülemez bir şekilde değiştirdiğini paylaşan Öztürk, en çok da iş süreçlerinin ve insan kaynaklarının çalışma şekillerine büyük bir etkisi olduğunu dile getirdi. Şirketlerin çalışanlarının büyük bir kısmını evden çalışma ile yönettiğini de aktaran Öztürk, bu sayede çalışanların uzaktan çalışabileceklerini gördüklerini de paylaştı.

Evden çalışma metodunun hem şirketlere karlılık hem de çalışanlara verimlilik kazandırdığını da belirten Öztürk, bu süreçte dijital insan kaynakları dönüşümünün çok hızlı bir şekilde yaşandığını da dile getirdi. İdenfit'in hedefinin şirketlerin zaman ve iş gücü konusunda tasarruf etmelerini sağlamak olduğunu da dile getiren Öztürk, pandeminin etkilerini olumlu yöne çevirmeyi istediklerini de paylaştı.

İnsan kaynakları analitiğinin temelde çalışanların davranışlarının tahmin edilmesi olduğunu da belirten Öztürk, iş birliği sundukları şirketlere çalışanları ile ilgili verileri sağlıklı bir şekilde sunduklarını da dile getirdi. İnsan kaynakları analizinin bir organizasyon için çok kıymetli olduğunu da paylaşan Öztürk, İdenfit ile çalışan şirketlerin personellerinin nitelikleri hakkında detaylı bilgi alabildiklerini de belirtti.

İdenfit girişiminin 5 yıllık Ar-Ge çalışması sonucunda tasarlandığını da paylaşan Öztürk, İdenfit'in insan kaynakları ve işgücü analizi yapan bulut tabanlı bir platform olduğunu da paylaştı. İdenfit'in temelde kurumlar için dijital dönüşüm sağladığını da paylaşan Öztürk, dijital dönüşümü sağlamak için 20 modül kullandıklarını da dile getirdi.

İdenfit'in global hedefleri olduğunu da dile getiren Öztürk, Almanya, İtalya ve Kuveyt'te başarılı pilot çalışmaları yaptıklarını ve gelecekte 40 ülkede hizmet sunmak istediklerini de dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.