Startup Battlefield'ın kazananı Canix oldu

100 bin dolar ödüllü TechCrunch Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın kazananı Kenevir tohumu satan şirketler için ERP çözümü sunan Canix oldu. 
Startup Battlefield'ın kazananı Canix oldu

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip ettiğimiz TechCrunch Disrupt 2020 etkinliğinin son gününde Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın kazananı belli oldu. Dün Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın 4. gününde yer alan 5 girişimi sizlere aktarmıştık

5 gün süren heyecanlı bekleyişin ve sıkı rekabetin ardından 100 bin dolar ödüllü TechCrunch Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın kazananı Canix oldu. 

Canix'in planları

Kenevir tohumu satan şirketler için ERP çözümü sunan Canix, 2018 yılında Artem Pasyechnyk ve Stacey Hronowski tarafından ABD'de kuruldu. Ödülü alan kurucu ortak Stacey Hronowski, mentorluk için teşekkür ederek, gelecek planlarını paylaştı. Hronowski, 100 bin doları yeni dikeylerde faaliyet göstermek ve cannabis pazarında yerini sağlaştırmak için kullanacağını söyledi. 

Runner-up: Matidor

Battlefield'in Runner-up'ı ise Matidor, oldu. Etkinliğin ilk gününde Battlefield'de yer alan Matidor, İşletmelerin saha hizmetleri görselleştirme için yola çıkan ve harita tabanlı bir araç sunuyor. Girişim, 2019 yılında Sean Huang ve Vincent Lam tarafından Kanada'da kuruldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.