Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın 4. gününde sahne alan 5 girişim

100 bin dolar ödüllü TechCrunch Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın 4. gününde sahne alan girişimlere yakından bakıyoruz.
Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın 4. gününde sahne alan 5 girişim

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip ettiğimiz TechCrunch Disrupt 2020 etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Dün Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın 3. gününde yer alan 5 girişimi sizlere aktarmıştık. Bu haberimizde ise 100 bin dolar ödüllü TechCrunch Disrupt 2020 Startup Battlefield'ın 4. gününde sahne alan girişimlere yakından bakacağız.

Yarışmanın 4. günündeki jüriler arasında Ureeka kurucu ortağı Melissa Bradley, Mayfield Fund partneri Arvind Gupta, Precursor Ventures kurucusu ve yönetici partneri Charles Hudson, Felicis Ventures kurucusu ve yönetici partneri Aydın şenkut ve Greycroft partneri Ellie Wheeler yer alıyor.

Perigee

2019 yılında Mollie Breen tarafından kurulan ve bulut tabanı bir çözüm sunan Perigee girişimi, ağınızda yer alan tüm cihazlar için özel bir güvenlik duvarı oluşturuyor.

Urban Kisaan

2017 yılında Hindistan'da Sairam Reddy, Srinivas Chaganti ve Vihari Kanukollu tarafından kurulan Urban Kisaan, dikey tarım konusunda çözümler sunuyor.

Crover

Tarım teknolojilerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Crover, 2018 yılının Mayıs ayında Birleşik Krallık'ta kuruldu.

ClearFlame Engine Technologies

Ağır motorların işletme maliyetlerini azaltmak için yola çıkan bir girişim olan ClearFlame Engine Technologies, bugüne kadar toplamda 3 milyon dolar yatırım aldı.

Canix

Kenevir tohumu satan şirketler için ERP çözümü sunan Canix, 2018 yılında Artem Pasyechnyk ve Stacey Hronowski tarafından ABD'de kuruldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.