Arda Kutsal, Selçuk Atlı ile Bunch'ın 20 milyon dolarlık yeni yatırımının detaylarını konuştu

Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, Bunch'ın kurucu ortağı ve CEO'su Selçuk Atlı ile hem Bunch'ın aldığı yeni yatırımı hem de girişimcilerin yatırım almak için yapması gerekenleri konuştu.

Gün içinde Selçuk Atlı'nın kurucu ortağı olduğu Bunch'ın 20 milyon dolar yatırım aldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Bunch'ın 20 milyon dolar aldığı A Serisi yatırım turuna Electronic Arts, Krafton (PUBG), mixi, Take-Two Interactive Software, Inc., Ubisoft, Supercell, Riot Games, Miniclip ve COLOPL gibi oyun şirketlerinin yanı sıra LVP, Northzone, Streamlined Ventures, Konvoy Ventures, OneTeam Ventures, Velo Partners, Golden Venture Partners ve Alven Capital Partners gibi yatırımcılar da katıldı.

Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, Bunch'ın kurucu ortağı ve CEO'su Selçuk Atlı ile hem Bunch'ın aldığı yeni yatırımı hem de girişimcilerin yatırım almak için yapması gerekenleri konuştu. Özellikle Covid-19 döneminde kullanıcı konusunda ciddi bir artış yaşayan ve en fazla tercih edilen uygulamalar arasına giren Bunch ile ilgili tüm detayları röportajda bulabilirsiniz.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.