Güncel ve merak edilen konularla dolu New HR Summit’in konferans programı belli oldu

New HR Summit birçok güncel ve merak uyandıran konunun, İnsan Kaynakları’nın önde gelen ve çok değerli liderleri ile mercek altına alınacağı eşsiz bir platform olacak.
Güncel ve merak edilen konularla dolu New HR Summit’in konferans programı belli oldu

23 Eylül’de online olarak gerçekleşecek olan New HR Summit’in  üçüncü ve son tur konuşmacılarını dün açıklamıştık. Bugün de New HR Summit’in konferans programını sizlere aktarıyoruz.

İnsan Kaynakları’nın geleceğinin tartışılacağı New HR Summit, İşin Geleceği, Kriz Anında Liderlik, Yeni Normalde Çalışan Deneyimi, İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm, Sürdürülebilir ve Dayanaklı Kültür İçin Çalışan Deneyimini Yeniden Yaratmak, Kriz Döneminde Çevik Çalışmanın Rolü gibi birçok güncel ve merak uyandıran konunun İnsan Kaynakları’nın önde gelen, çok değerli liderleri ile mercek altına alınacağı eşsiz bir platform olacak.

Konferans programının detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

New HR Summit, aynı zamanda sağlayacağı videolu networking ve simultane tercüme imkanları ile katılımcılarına mükemmel bir online konferans deneyimi sunacak.

Turkcell, Türkiye İş Bankası, idenfit, Multinet, Sodexo ve Logo Yazılım’ın sponsorluğunda, Boden 360, Kincentric, Momento, Mind Danışmanlık ve Wellbees’in destekleri ile gerçekleşecek New HR Summit’e buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.