Ücretsiz olarak gerçekleşecek Webrazzi Developer 2020'ye saatler kaldı!

Yazılım geliştirme, programlama dilleri, teknoloji şirketlerinin altyapısal dönüşüm hikayeleri gibi geliştiricilerin gündemini oluşturan birçok başlığın gündemimizde olacağı Webrazzi Developer 2020'ye saatler kaldı.
Ücretsiz olarak gerçekleşecek Webrazzi Developer 2020'ye saatler kaldı!

Webrazzi Developer 2020 konferansımızın online ve ücretsiz olarak 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşeceğini ilk olarak Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Haberi duyurmamızın ardından büyük bir ilgi ile karşılanan Webrazzi Developer 2020'ye ilk 24 saat içinde binden fazla ilerleyen günlerde ise 2 binden fazla geliştirici kayıt oldu. 

Şimdi ise yazılım geliştirme, programlama dilleri, teknoloji şirketlerinin altyapısal dönüşüm hikayeleri gibi geliştiricilerin gündemini oluşturan birçok başlığın gündemimizde olacağı Webrazzi Developer 2020'ye saatler kaldı! Konferansımızın konuşmacılarına ve programına buradan ulaşabilir; ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğimize kayıt yaptırmadıysanız buradan kayıt olabilirsiniz.

Webrazzi Developer 2020'de, ana salona ek olarak "Mobile & Game Stage" ile "UI & UX Stage" adlı iki farklı salon da olacak. Alanında uzman konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Developer 2020'de yeni teknolojileri değerlendirip günümüze nasıl entegre edilebileceği gibi konuları detaylı olarak konuşacağız.

Türkiye İş Bankası, Teknasyon ve Mono'nun sponsorluğunda düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 2020 konferansımıza buradan kayıt olabileceğinizi bir kere daha hatırlatalım.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

   

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.