Evimdekipsikolog, 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Psikolojik destek almak isteyen bireyler ile psikologları lokasyondan bağımsız olarak buluşturan Evimdekipsikolog, 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.
Evimdekipsikolog, 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Psikolojik danışmanlık almak isteyenlere, her yerde erişilebilir, kolay ve uygun maliyetli uzman desteği sağlayan dijital bir platform olarak karşımıza çıkan Evimdekipsikolog.com, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre söz konusu yatırım Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından yapıldı.

Psikolojik destek almak isteyen bireyler ile psikologları lokasyondan bağımsız olarak, kullanıcıların tamamen anonim kaldıkları ve geleneksel yöntemlere göre yüzde 50 daha uygun ücretlendirilmiş seanslar ile kullanıcılarına hizmet sunan Evimdekipsikolog, 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Evimdekipsikolog platformunda, 45 dakikalık online sesli, görüntülü ve mesajlaşma seanslarında kişi ile psikolog bir araya getiriliyor. Psikolojik desteğe ihtiyacı olan herkesi, lisanslı psikolog ve psikolojik danışmanlarla buluşturan girişim, kullanıcılarının daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerini amaçlıyor.

Platform içinde Maudsley Obsesif-Kompulsif Testi, Beck Anksiyete Ölçeği, Beck Depresyon Ölçeği ve Liebowitz Sosyal Fobi Belirtileri Ölçeği olmak üzere 4 farklı test mevcut dilerseniz deneme yapabilrisiniz. Son olarak Evimdekipsikolog'un Arya Kadın Girişimi Platformu mezunu olduğunu ve Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 7. döneminde yer alacak olan 18 girişim arasında yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.