Pazarlama teknolojilerine odaklanan Sarbacane, 27 milyon dolar yatırım aldı

E-posta pazarlama, SMS pazarlama ve otomasyon yazılımı konusunda müşterilerine yardımcı olmayı hedefleyen Sarbacane, 27 milyon dolar yatırım aldı.
Pazarlama teknolojilerine odaklanan Sarbacane, 27 milyon dolar yatırım aldı

Pazarlama teknolojilerine odaklanan Fransa merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan Sarbacane, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. E-posta pazarlama, SMS pazarlama ve otomasyon yazılımı konusunda müşterilerine yardımcı olmayı hedefleyen Sarbacane, 27 milyon dolar yatırım aldı.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 27 milyon dolarlık yatırım yapay zeka destekli pazarlama otomasyon yazılımının geliştirilmesi ve şirketin uluslararası genişlemesi için kullanılacak. Söz konusu yatırım Fransa merkezli yatırım şirketi IDI liderliğinde gerçekleşti.

Mathieu Tarnus tarafından kurulan Sarbacane girişiminin COO'su Paul de Fombelle tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yatırımın ardından şirket değerlemesi 45 milyon dolar seviyelerine ulaştı. 2001 yılında kurulan ve neredeyse 20 yıldır hizmet veren Sarbacane, halihazırda karlı durumda olan bir şirket. 

Geçtiğimiz yıllarda da birkaç kez yatırım alan Sarbacane, bugüne kadar aldığı yatırımlar ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmamıştı. 10 bini aşkın müşteriye sahip olan Sarbacane girişiminin müşterileri arasında Christian Dior, L’Occitane, Mondial Relay ve Warner Music gibi dünyaca ünlü markalar da yer alıyor.

Sarbacane’un en önemli ürünü ise e-posta ve SMS üzerinden pazarlama kampanyalarını oluşturmanızı, göndermenizi, ölçümlemenizi ve yönetmenizi sağlayan SaaS tabanlı bir araç. Söz konusu aracın isminin Fransa'da Sarbacane olarak Fransa dışında ise Mailify olarak isimlendirildiğini de ekleyelim. Son olarak Sarbacane'un geçtiğimiz yıl 13 milyon dolar gelir elde ettiğini ve bu yıl ise 16 milyon dolar gelir elde etmeyi planladığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.