Müşteri yönetiminin zorlaşması, varlık yönetiminde teknolojik iş birliklerini öne çıkarıyor

Salgın dönemi ile müşteri ilişkileri yönetiminin zorlaşması, teknolojik altyapı sahipliğini daha çok ön plana çıkartıyor. Yatırımcı - müşteri ilişkileri arasındaki ilişkinin güçlenmesi için de iş birliklerinin artması beklenmekte.
Müşteri yönetiminin zorlaşması, varlık yönetiminde teknolojik iş birliklerini öne çıkarıyor

Varlık yönetiminde, şirketlerin salgın döneminde daha yoğun teknolojik uygulamalar kullanan rakipleri nedeniyle müşteri kaybı yaşadığı söylenmekte. Ağustos ayında yapılan bir araştırmaya göre 5 şirketten en az 1'i bu süreçte müşteri elde tutmada sıkıntı yaşadığını belirtirken dijital dönüşümünü gerçekleştirmiş varlık yönetimi girişimlerinin müşteri sayılarını artırdığı da gözlemleniyor. 

Yatırımcı - müşteri ilişkilerindeki eksiklikler salgın dönemiyle daha ön plana çıkmakla birlikte, sadece müşteri için en yüksek getirili yatırımı seçmenin da yeterli olmadığı bir süredir konuşulmaktaydı. Müşteri ilişkileri, planlama ve portfolyo yönetimi gibi yazılımların şirketlerin işleyişi ve karşılıklı ilişkilerde gittikçe artan önemle üzerinde durulduğu konular olduğundan bahsedilmekteydi. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.