Singapur merkezli fintech MatchMove, 21 milyon dolar yatırım aldı

Alınan 21 milyon dolarlık yatırım ile birlikte MatchMove'un şirket değerlemesinin 338 milyon dolara çıktığı da paylaşılan bilgiler arasında.
Singapur merkezli fintech MatchMove, 21 milyon dolar yatırım aldı

Singapur merkezli bir Banking-As-A-Service (BaaS) girişimi olarak karşımıza çıkan MatchMove, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Yenilikçi kurumsal ödeme seçenekleri sunma hedefi ile yola çıkan MatchMove, 2009 yılında Hsueh Huah Leow ve Shailesh Naik tarafından kuruldu.

Paylaşılan bilgilere göre MatchMove, 21 milyon dolar yatırım aldı. Alınan 21 milyon dolarlık yatırım ile birlikte MatchMove'un şirket değerlemesinin 338 milyon dolara çıktığı da paylaşılan bilgiler arasında. ZTC Private Markets, Singapura Finance, Vickers Venture Partners, NTT Investment Partners, Iconic World ve V V Pentafond'un 21 milyon dolarlık yatırım turuna katıldıklarını da ekleyelim.

VentureCap Insights tarafından sağlanan bilgilere göre ZTC ve Singapura Finance geçtiğimiz yıl MatchMove'a 5'er milyon dolar yatırım yaptı. NTT Investment Partners 4 milyon dolar yatırım yaparken V V Pentafond ise 1 milyon dolar yatırım yaptı.

Vickers Venture Partners ise Nisan ayından bu yana şirkete toplamda 5 milyon dolarlık yatırım yaptı. Paylaşılan bilgilere göre Iconic World ise geçtiğimiz Ocak ayında MatchMove'a 1 milyon dolar yatırım yaptı.

Uçtan uca bankacılık çözümleri sunan bir girişim olan MatchMove, modüler bankacılık hizmetleri sağlıyor. MatchMove'un sunduğu hizmetler arasında para transferi, hediye kartları, kurumsal gider yönetimi ve krediler gibi hizmetler ön plana çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.