Arda Kutsal, Voodoo ve Fabrika Games ile yeni yatırım özelinde iki şirketin gelecek planlarını konuştu

Arda Kutsal, Voodoo'nun Fabrika Games'e yaptığı yatırımı konuşmak üzere Fabrika Games COO'su Yusuf Berk ve Voodoo'da Publishing Manager görevindeki Corentin Selz ile online olarak bir araya geldi.

Dün sizlerle Fransa merkezli oyun stüdyosu Voodoo'nun Fabrika Games'e yatırım yaptığı haberini ilk olarak biz paylaşmıştık. Son olarak Tencent'in azınlık hissedarı olduğu Voodoo'nun, mobil oyun stüdyosu Fabrika Games'e yaptığı yatırımla Voodoo ve Fabrika, yeni oyunlar sunmak ve Türkiye'deki en iyi oyun geliştiricilerine fırsatlar sağlamak için birlikte çalışacak. Voodoo, Fabrika'nın oyunlarını optimize ederek platform tanımlayıcı deneyimler sunarak yaptığı işi desteklemeye devam edecek.

Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, Voodoo'nun Fabrika Games'e yaptığı yatırımı konuşmak üzere Fabrika Games COO'su Yusuf Berk ve Voodoo'da Publishing Manager görevindeki Corentin Selz ile online olarak bir araya geldi. Fabrika Games'in hikayesini, Voodoo'nun Türkiye özelindeki planlarını, yatırımın arkasındaki fikirleri ve çok daha fazlasını videomuzda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.