Intel, 14 yıldır kullandığı logoyu değiştirdi

Dün düzenlenen online bir toplantı ile 11. nesil Tiger Lake işlemcilerini ve Evo markasını duyuran şirket, logosunu da değiştirdi.
Intel, 14 yıldır kullandığı logoyu değiştirdi

ABD merkezli işlemci üreticisi Intel'in Reliance Jio Platforms'a 253,5 milyon dolar yatırım yapacağını geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Dün ise düzenlenen online bir toplantı ile 11. nesil Tiger Lake işlemcilerini ve Evo markasını duyuran şirket, logosunu da değiştirdi.

2006 yılından bu yana aynı logoyu kullanan Intel, gerçekleşen toplantı ile birlikte 14 yıldır kullandığı logosunu değiştirdiğini de paylaştı. Daha modern hatlara sahip olan yeni logo, Intel'in 1968 - 2006 yılları arasında kullandığı logoya oldukça benziyor.

Intel tarafından yapılan açıklamada yeni logoda yer alan simetri, denge ve orantının eski logonun mirasına devam ettirdiğini ve bu nedenle logonun aynı anda hem yeni hem de tanıdık olduğu paylaşıldı. Intel tarafından kullanılmaya başlanan yeni logo tıpkı eski logo gibi mavi ve beyaz ağırlıklı.

Fakat mavi ve beyazın yanı sıra siyah, beyaz ve mavi tonlarının kullanıldığı başka versiyonlar olduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Intel'in logo değişimi ile ilgili hazırlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.