11Sight, melek yatırım platformu Angel Effect'ten yatırım aldı

Angel Effect’ten yatırım alan 11Sight, gerçek zamanlı video arama teknolojisi üretiyor. 11Sight'ın Türkiye operasyonlarına geçtiğimiz sene ocak ayında başladığını da hatırlatalım.
11Sight, melek yatırım platformu Angel Effect'ten yatırım aldı

Melek yatırım platformu Angel Effect, San Francisco merkezli teknoloji girişimi 11Sight’a yatırım yaptı. Angel Effect’ten yatırım alan 11Sight, gerçek zamanlı video arama teknolojisi üretiyor. 11Sight'ın Türkiye operasyonlarına geçtiğimiz sene ocak ayında başladığını da hatırlatalım.

Otomotiv, Gayrimenkul, Perakende, Telesağlık ve Fintech başta olmak üzere birçok sektöre hizmet veren 11Sight’ın başlıca müşterileri arasında Daimler, Tofaş, Suzuki, Hyundai, Kia, Eczacıbaşı, Kale, Sincro gibi sektör liderleri yer alıyor. 11Sight’ı rakiplerinden ayıran özellikler, telefon numarasına bağlı olma gereksinimi duymadan gelen görüşmeyi herhangi bir cihazla cevap verme olanağı tanıması ve QR kod teknolojisi kullanarak gelen aramanın hangi kanal aracılığıyla size ulaştığını gösterebilmesi diyebiliriz.

2016 yılında, Aleks Gollu ve Farokh Eskafi tarafından San Francisco’da hayata geçirilen 11Sight, ABD merkez ofisinin yanı sıra İngiltere, Dubai, Hindistan ve Türkiye‘de temsilciliklere sahip. 11Sight, kullanıcısı olan şirketlerin müşterileri ile yeni bir uygulama yüklemeye ve hesap oluşturmaya gerek kalmadan çabasız bir şekilde iletişime geçmesine imkan sunuyor. Bu yazılım sayesinde küçük ve orta ölçekli işletmeler e-ticaret hizmetlerine video görüşmeleri ekleyebiliyor, müşterilerine çoklu kanal deneyimi yaşatabiliyor ve müşterileriyle daha aktif bir şekilde etkileşime geçerek satışlarını artırabiliyorlar.

11Sight CEO’su Aleks Gollu, Angel Effect’in sektördeki tecrübesini aktarmasından, hedef müşteri kitleleri ile kendilerini bir araya getirmesinden mutlu olduklarını söylüyor. 11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş ise, bu yatırımı Türkiye’deki başarı örneklerini Avrupa’ya taşımak ve Avrupa’da görüntülü görüşme konusunda bilinen bir marka olmak için kullanacaklarını belirtiyor.

Angel Effect kurucu ortağı ve CEO’su Orhan Bayram ise yatırımla ilgili olarak şunları söyledi:

11Sight uzun süredir yakından takip ettiğimiz bir girişimdi. Üye ağımızdan bu tura katılan iki melek yatırımcı ile birlikte 11Sight’ın yolculuğuna eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz. 2019’un sonlarında hayata geçirdiğimiz Angel Effect ile bugüne dek 92 farklı ülkeden 1.200’ün üzerinde girişimi inceledik ve 4 farklı ülkeden 7. yatırımımızı tamamladık. Yakın zamanda yeni yatırımlarımızı da duyuracağız. Üye ağımız ve ortaklarımızla birlikte, girişimcilerin yolculuklarına finansal yatırım, yüksek etkili mentorluk gibi çok yönlü destek mekanizmalarıyla eşlik etmeye ve yatırımlarımızı artırmaya büyük bir heyecanla devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.