Apple, iki yeni Apple Watch modeli ve yeni iPad Air'ı yakın zaman içinde tanıtabilir

Paylaşılan bilgilere göre Apple, iPhone 12 ailesinin yanı sıra iki yeni Apple Watch modeli ve yeni iPad Air modeli de Ekim ayında tanıtabilir.
Apple, iki yeni Apple Watch modeli ve yeni iPad Air'ı yakın zaman içinde tanıtabilir

Her yıl Eylül ayında karşımıza çıkan iPhone ailesinin yeni modellerinin bu yıl Corona virüs salgını nedeniyle beklenenden daha geç tanıtılacağı Apple tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında açıklanmıştı. Bugün Bloomberg tarafından paylaşılan bir rapora göre Apple, bu yıl içinde 75 ila 80 milyon adet 5G destekli iPhone modeli satmayı hedefliyor.

75 ila 80 milyon adet iPhone satış hedefinin geçtiğimiz yıllaradaki satışlara oranla daha fazla olduğunu da ekleyelim. Kısacası Apple, Corona virüs salgını nedeniyle satışlarında herhangi bir azalma beklemiyor. Hatırlatmak gerekirse yeni iPhone 12 ailesinin Ekim ayında tanıtılması bekleniyor.

Paylaşılan rapora göre Apple, Ekim ayında düzenleyeceği etkinlikte başka donanım ürünleri ile karşımıza da çıkabilir. Ortaya çıkan bilgilere göre Apple, iPhone 12 ailesinin yanı sıra iki yeni Apple Watch modeli ve yeni iPad Air modeli de Ekim ayında tanıtabilir.

Apple'ın bu yıl OLED ekranlara sahip olan 4 farklı iPhone modeli tanıtması bekleniyor. Söz konusu modellerin 5.4, 6.1, ve 6.7 inçlik ekran boyutlarına sahip olacaklarını da ekleyelim. 6.1 inç büyüklüğünde ise iki farklı model olacak. Bu modellerden biri iPhone 11 benzeri daha uygun fiyatlı bir modelken diğeri ise Pro takısına sahip olan nispeten daha pahalı bir model olacak.

iPad Pro benzeri bir tasarıma ve ince çerçevelere sahip olması beklenen yeni iPad Air modeli ise 10.8 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelecek. Rapora göre iki yeni Apple Watch modeli de tanıtılacak. Bu modellerden biri Apple Watch Series 5'in devamı olacakken diğeri ise Apple Watch Series 3 gibi daha uygun fiyatlı bir model olacak. Son olarak uygun fiyatlı bir HomePod modeli ve Apple markaları bir kulaklığın tanıtılmasının beklendiğini de aktaralım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.