Netflix, bazı orijinal içeriklerini ücretsiz sunmaya başladı

Netflix, son dönemlerde aldığı ilginç kararlarla hem kullanıcılarını hem de potansiyel kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor.
Netflix, bazı orijinal içeriklerini ücretsiz sunmaya başladı

Netflix, son dönemlerde aldığı ilginç kararlarla hem kullanıcılarını hem de potansiyel kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda aktif olmayan hesapları boş yere ödeme yapmasınlar diye kapatacağını açıklayan Netflix'in bu kararı, bazı platformları kapatmanın ne denli zor olduğu düşünülünce hepimizi ilginç gelmişti. Şubat ayında ise bazı ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de ücretsiz üyeliği kaldıran Netflix, şimdilerde kullanıcıları kendine çekmek için daha ilginç bir yöntem seçti.

Dünyanın en popüler dijital yayın platformunda artık "Netflix'i Ücretsiz İzleyin" gibi bir seçenek bulunuyor. Bu seçenek, bir önceki ücretsiz deneme sürecinden daha farklı. Zira platformda, bazı Netflix orijinal içerikleri bulunuyor. Stranger Things ve Elite gibi serilerin yanı sıra, Murder Mystery, The Two Popes, Bird Box gibi orijinal filmler de ücretsiz olarak izlenebiliyor. Ancak dizilerin tüm sezonlarının açık olmadığını da belirtelim. Yani bir bölümü izledikten sonra eğer beğendiyseniz üyelik oluşturmanız isteniyor. Ancak gördüğüm kadarıyla filmlerin tamamını izleyebiliyorsunuz.

Bu özellik şu anda sadece web için aktif edilmiş. Eğer telefonunuzdan ya da akıllı televizyonunuzdan Netflix'e girmek isterseniz ücretsiz izleme olanağından yararlanamıyorsunuz.

Bu linkten Netflix'in ücretsiz içeriklerine ulaşabilirsiniz. Ücretsiz olarak hemen izleyebileceğiniz çeşitli diziler ve filmler arasından seçim yapabiliyorsunuz. Kaydolmanız veya hesap açmanız gerekmiyor, sadece Oynat'a basmanız yeterli oluyor. Netflix, sunulan içeriklerin zamanla değişiklik göstereceğini de belirtiyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.