Zendesk 2020 Müşteri Deneyimi Anketi [Katılımınızı Bekliyoruz]

Webrazzi olarak Zendesk ile müşteri deneyimi konusunda ortak bir anket yapıyoruz. Müşteri beklentilerinin hiç olmadığı kadar yüksek olduğu günümüzde, sizlerin beklentilerinin ne yönde olduğunu merak ediyoruz.
Zendesk 2020 Müşteri Deneyimi Anketi [Katılımınızı Bekliyoruz]

Bir e-ticaret sitesine alışverişimizle ilgili soru sormak istediğimizde, bir kargo şirketine kargonuzun durumu ile ilgili olarak hızlıca ulaşmak istediğimizde ya da kredi kartımızla ilgili bir işlem yapmak için bankamızı aradığımızda aslında hep aynı şeyi yapıyor ve müşteri temsilcisi ile konuşuyoruz. Fakat müşteri temsilcisine ulaşmak, daha doğrusu müşteri olarak ihtiyacınız olan desteğe ulaşmak gerçekten kolay mı? Çoğu zaman bir bankanın temsilcisine ulaşmak için yarım saatten fazla bekliyor, uçak biletini iptal ettirmek için ilgili şirketi bir saat içinde dört kere aramak zorunda kalıyoruz. Bunların sonucunda yitip giden ve geri alamayacağımız ise zamanımız oluyor.

Zamandan kaybetmemek ve şirket ile müşteri arasındaki ilişkiyi sağlam tutabilmek her iki taraf için de oldukça önemli. Biz de bu kapsamda, Webrazzi olarak Zendesk ile birlikte müşteri deneyimi konusunda ortak bir anket yapıyoruz. Müşteri beklentilerinin hiç olmadığı kadar yüksek olduğu günümüzde, sizlerin beklentilerinin ne yönde olduğunu merak ediyoruz.

Düzenli olarak alışveriş yaptığınız yerlerden memnun musunuz, bir işletmenin "müşteri hizmetleri" sizin için ne kadar önemli? Müşteri hizmetleri ile ilgili olarak canınızı sıkanlar neler veya bir işletmeyle iletişim kurarken karşınızdakinin "gerçek bir kişi" olması sizin o şirkete olan bakış açınızı değiştirir mi? "Bir müşteri bir şirketten ne bekler?" sorusunun cevap bulması birçok şeyi iyileştirebilecek güce sahip. Bu ve bunun gibi birçok sorunun yanıtını merak ediyor ve müşteri deneyiminizi mümkün olduğunca iyileştirmek istiyoruz.

Şirketlerin müşteri deneyimini iyileştirebilmesi için kullanıcının görüşünü yansıtacak olan anketimizin sonuçlarını da önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Siz de Zendesk ile birlikte hayata geçirdiğimiz Müşteri Deneyimi Anketi'mize buradan katılabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.