Google Chrome, yüzde 10 oranında daha hızlı sayfa yüklemesi yapacak

Google, internet tarayıcısı olan Chrome için önemli güncellemeler yayınlayacak. Söz konusu güncellemelerle birlikte Google Chrome internet tarayıcısının daha iyi hızlı ve daha iyi bir deneyim sunması hedefleniyor.
Google Chrome, yüzde 10 oranında daha hızlı sayfa yüklemesi yapacak

Google Chrome'un arka planda kripto para madenciliği yapan reklamları engellediğiniz sizlere geçtiğimiz Mayıs ayında aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ise Google, internet tarayıcısı olan Chrome için önemli güncellemeler yayınlayacak.

Söz konusu güncelleme ile birlikte Google Chrome internet tarayıcısının daha iyi hızlı ve daha iyi bir deneyim sunması hedefleniyor. Gelen güncellemeler ile birlikte Chrome, sekme gruplama özelliği sayesinde kullanıcılara daha kolay ve hızlı bir deneyim sunulması hedefleniyor.

Hatırlatmak gerekirse Chrome'un sekme gruplama özelliğini kullanıma sunacağını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Mayıs ayında Beta olarak kullanıma sunulan özellik gelen güncellemelerle birlikte tüm Chrome kullanıcıları için sunulacak.

Bu özellik sayesinde dilediğiniz sekmenin üzerinde sağ tıklayarak bir grup oluşturabilir veya o sekmeyi daha önce oluşturduğunuz bir gruba ekleyebilirsiniz. Sekme gruplarını oluştururken ise bu gruplar için bir isim etiketi ve renk seçtiğinizi de belirtelim. Bu sayede sekmeler arasında kaybolmadan rahatça işlerinizi halledebileceksiniz.

Google tarafından paylaşılan bilgilere göre sayfa yüklemeleri yüzde 10 oranında daha hızlı olacak. Daha hızlı sayfa yüklemelerinin yanı sıra Chrome'un gelen güncellemelerle birlikte pil ve bellek kullanımı konusunda daha efektif bir performans sergileyeceğini de ekleyelim.

Son olarak paylaşılan bilgilere göre söz konusu güncellemelerin önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacağını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.