UserGuiding, Collective Spark liderliğinde 1,1 milyon dolar yatırım aldı

UserGuiding, küresel pazardaki payını artırmak, ürün geliştirme kabiliyetini iyileştirmek ve ekibini büyütmek için tohum turunda 1,1 milyon dolar yatırım aldı.

Kod yazmadan interaktif ürün rehberleri hazırlamanıza imkan tanıyan bir girişim olarak karşımıza çıkan UserGuiding'den ilk olarak 2019 yılının Ocak ayında sizlere bahsetmiştik. Bugün girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre UserGuiding, küresel pazardaki payını artırmak, ürün geliştirme kabiliyetini iyileştirmek ve ekibini büyütmek için tohum turunda 1,1 milyon dolar yatırım aldı.

Söz konusu 1,1 milyon dolarlık yatırım Collective Spark liderliğinde gerçekleştiğini ve Collective Spark'ın haricinde yatırıma Galata Business Angels, Angel Effect ve melek yatırıcımların katıldığını da ekleyelim. UserGuiding, yaklaşık 11 ay önce yine Collective Spark liderliğinde tohum öncesi (pre-seed) yatırım turunu da gerçekleştirmişti.

Web uygulamalarının kullanıcı oryantasyonlarını iyileştirerek değer önerilerini daha hızlı ve kolay bir şekilde göstermelerine yardımcı alan UserGuiding, ürün ekiplerini müşterilerine daha iyi deneyimler sunmak için en iyi dijital benimseme çözümüyle güçlendirmeyi hedefliyor.

UserGuiding, Muhammet Enginar ve Osman Koç tarafından 2018 yılının Ocak ayında ABD'nin San Francisco şehrinde kuruldu. UserGuiding'in daha önce Workup girişimcilik programının üçüncü dönemine seçilen 12 girişimden biri olduğunu ve Endeavor ScaleUp Hızlandırma Programı’nın ikinci dönemine seçilen girişimler arasında olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.