Türkiye İş Bankası TekCep'e yeni TekPOS özelliğini getirdi

İş Bankası müşterileri TekCep'in yeni özelliği TekPOS ile POS hareketlerinin günlük olarak İşCep Ticari ve Ticari İnternet Şube üzerinden takip edilebilmesini sağlıyor.
Türkiye İş Bankası TekCep'e yeni TekPOS özelliğini getirdi

Geçtiğimiz aylarda Türkiye İş Bankası, ticari kurumların tüm banka hesaplarını tek hesapta görüntülemesini sağlayan TekCep özelliğini yayına almıştı. Şirket, TekCep'e yeni bir özellik ekleyerek kullanıcıların farklı bankalara ait POS hareketlerini tek bir yerde görmesini sağlıyor.

TekPOS isimli bu yeni özellik sayesinde tüzel kişi firmalar, farklı bankalara ait POS hareketlerini İşCep Ticari ve Ticari İnternet Şube üzerinden takip edebilecek. 

Firmaların, farklı banka POS’larından geçen hareketlerini işlem tutar, hesaba geçecek tutar ve hesaba geçeceği tarih gibi detayları günlük olarak takip edebildiğini belirtelim. Böylece, tek tek bankaların dijital kanallarına girmeye veya e-postaları sürekli kontrol etmeye gerek kalmıyor. 

Softtech’in teknolojik gücü ve İş Bankası’nın geniş müşteri ağı ile hayata geçen TekCep, TekPOS özelliğiyle açık bankacılık alanında önemli bir adım olarak öne çıkmaya devam ediyor. Bu noktada ticari müşterilere TekCep'te sunulan rahatlığın POS hareketleri için TekPOS'ta sunulduğunu söyleyebiliriz. TekCep’in bu hizmetleri 2020 yılı boyunca müşterilere ücretsiz olarak sunulacağını da ekleyelim. 

TekPOS ile günlük takip kolaylaşıyor

İş Bankası; müşterilerine sunduğu TekCep’e TekPOS özelliğini ekleyerek, tüzel kişilerin POS hareketlerini yönetmesi konusunda işletmelere zaman kazandırıyor. Şirketin ayrıca, bankacılık işlemlerinin yönetilmesinde de kolaylık sağladığını söylemek mümkün.

2020 yılı boyunca ücretsiz olarak kullanılabilecek olan TekPOS'u denemek isteyenler, İşCep Ticari veya Ticari İnternet Şube üzerinden özelliğe erişebiliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.