ikas, QNBEYOND Ventures'tan 45 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre 2018 yılında Mustafa Namoğlu, Ömercan Çelikler, Tugay Karaçay ve Umut Ozan Yıldırım tarafından Ankara’da kurulan ikas, 45 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.
ikas, QNBEYOND Ventures'tan 45 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Mağazacılık ve perakende için bulut tabanlı mağazacılık çözümü olarak karşımıza çıkan ikas girişimini ilk olarak 2019 yılının Şubat ayında sizlere aktarmıştık. QNBEYOND'ın ikinci dönemine seçilen 11 girişim arasında da yer alan ikas, yeni bir yatırım aldı.

Paylaşılan bilgilere göre 2018 yılında Mustafa Namoğlu, Ömercan Çelikler, Tugay Karaçay ve Umut Ozan Yıldırım tarafından Ankara’da kurulan ikas, 45 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Söz konusu yatırım QNBEYOND Ventures tarafından yapıldı. Girişime ne kadar yatırım yapıldığı ile ilgili finansal detayların açıklanmadığını da ekleyelim.

Paylaşılan bilgilere göre QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın ikinci döneminde yer alan ikas, son 6 ayda aylık yüzde 25 büyüme başarısı gösterdi. Hatırlatmak gerekirse ikas, perakendecilerin e-ticaret, pazar yeri ve fiziksel mağazalarını tek bir platformdan yönetebilmelerini sağlıyor.

Covid-19’a rağmen hızlı büyüdüklerini fakat kendisini en çok gururlandıran şeyin içerde yarattıkları ekip ruhu ve şirket kültürü. olduğunun altını çizen ikas kurucu ortağı ve CEO’su Mustafa Namoğlu, hedeflerinin 10 sene içinde Türkiye’den çıkmış en başarılı teknoloji şirketi olabilmek olduğunu da aktardı.

ikas’ı uzun zamandır takip ettiklerini ama hızlandırma programları sayesinde ekibin çalışma azmi ve vizyonlarına tanık olduklarını dile getiren QNBEYOND Ventures yönetici ortağı Özge Öz ise onların bu yolculuklarında yanlarında olabilmenin QNBEYOND Ventures için büyük mutluluk ve gurur olduğunu dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.