Kamera görüntülerini analiz eden Cameralyze, 1 milyon TL yatırım aldı

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Cameralyze, İlker Anjel, Alper Eşkinazi, Marsel Behar’ın içerisinde yer aldığı melek yatırımcı grubundan toplamda 1 milyon TL yatırım aldı.
Kamera görüntülerini analiz eden Cameralyze, 1 milyon TL yatırım  aldı

Kamera görüntülerini analiz ederek yapay zeka destekli sanal asistan geliştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan Cameralyze'dan ilk olarak 2019 yılının Aralık ayında sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz Ocak ayında ise 1,2 milyon TL değerleme ile yatırım alan girişimin paylaştığı bilgilere göre Cameralyze, yeni bir yatırım aldı.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Cameralyze, İlker Anjel, Alper Eşkinazi, Marsel Behar’ın içerisinde yer aldığı melek yatırımcı grubundan toplamda 1 milyon TL yatırım aldı. Mevcut kameralar üzerinden resim işleme teknolojisi ile akıllı çözümler sunarken donanım maliyetlerinin önüne geçen Cameralyze'ın daha önce Webrazzi sahnesinde yer aldığını da hatırlatalım.

Müşteri ve müşteri davranışını analiz ederek mağaza verimliliğini artıran, çalışan performansını ölçümleyen, iş güvenliğinin ihlallerini denetleyen ve bunları raporlayan çözümler sunan Cameralyze, bu çözümlerin yanı sıra anlık kişi sayısı, sosyal mesafenin korunması gibi salgın dönemine özel olarak eklenen özellikler sunmaya da başladı.

Paylaşılan bilgilere göre alınan yeni yatırım şirketin yeni ürünler ekleyerek büyümesi ve yurt içinde devam eden operasyonlarının yurt dışına taşınması için kullanılacak. Dilerseniz Cameralyze kurucu ortağı Ufuk Dağ ile yaptığımız röportaja buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.