Adobe XD dosyalarını Sketch dosyalarına dönüştüren araç: Magicul

Adından da anlaşılabileceği üzere tasarım dosyalarına odaklanan Magicul Design File Converter, Adobe XD, Sketch ve Figma dosyalarını dönüştürmenize olanak sağlıyor.
Adobe XD dosyalarını Sketch dosyalarına dönüştüren araç: Magicul

Converter yani dönüştürücü araçları pek çok noktada hayat kurtarıcı olabiliyor. Dosyaları tek tıkla zahmetsiz bir şekilde dönüştürmenize olanak tanıyan bu araçlar iş dünyasının vazgeçilmezleri arasında. Bugün karşımıza çıkan bir dönüştürücü olan Magicul Design File Converter, 3 dosya formatı üzerine odaklanıyor.

Adından da anlaşılabileceği üzere tasarım dosyalarına odaklanan Magicul Design File Converter, Adobe XD, Sketch ve Figma dosyalarını dönüştürmenize olanak sağlıyor. Magicul tarafından paylaşılan bilgilere göre dosyalar dönüştürülürken tüm katmanlar, dosyalar ve yazı elementleri de aynı şekilde kalıyor. Magicul Design File Converter'ın dosyalarınızı yaklaşık 2-3 dakika içinde dönüştürebildiğini de ekleyelim.

Geçtiğimiz günlerde Product Hunt'ta yer alan ürün çok beğenildi ancak gerçekleştirdiği dönüşümde dosyaların ne kadar başarılı olduğunu net olarak bilemiyoruz. Eğer deneyimleme şansı bulursanız yorumlarınızı bekliyoruz. 

Kevin Goedecke tarafından geliştirilen Magicul Design File Converter, özellikle tasarım dosyalarının dönüştürülmesi konusunda sıkıntı yaşayanlar için oldukça başarılı bir alternatif. Magicul Design File Converter ile Adobe XD - Sketch, Sketch - Adobe XD, Sketch - Figma ve Figma - Sketch dosyalarını dönüştürmek mümkün.

Tabii ki Magicul Design File Converter'ın ücretli bir çözüm olduğunu da ekleyelim. Pay-As-You-Go, Credits ve Migration Plan olmak üzere 3 seçenek sunan Magicul Design File Converter, Jira, Github ve Trello gibi servisler ile entegre bir şekilde de çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.