Microsoft Flight Simulator, 4K çözünürlük desteği ile birlikte geri döndü

Yeni Microsoft Flight Simulator hem Steam hem de PC için Xbox Game Pass hem de Microsoft'un kendi web sitesi üzerinden kullanıcılara sunuldu.
Microsoft Flight Simulator, 4K çözünürlük desteği ile birlikte geri döndü

Simülasyon dendiğinde akla gelen ilk yapımlardan olan Microsoft Flight Simulator, uzun süren bekleyişin ardından geri döndü. Yeni Microsoft Flight Simulator hem Steam hem de PC için Xbox Game Pass hem de Microsoft'un kendi web sitesi üzerinden kullanıcılara sunuldu.

Özellikle grafikleri ile dikkatleri çeken Microsoft Flight Simulator, adından da anlaşılabileceği üzere bir uçuş simülasyonu. Microsoft’un en eski oyun markası olan Flight Simulator uzun bir aradan sonra 4K çözünürlükteki grafikleri ile Microsoft’un bilgisayar ve konsolda 150’den fazla oyun sağlayan üyelik servisi Xbox Game Pass Ultimate’e de geldi.

Paylaşılan bilgilere göre yeni Fligth Simulator oyununda oyuncular 2 milyondan fazla şehrin, 1,5 milyar binanın, gerçek dağların, yolların, ağaçların, nehirlerin, hayvanların, trafiğin ve daha fazlasının bulunduğu detaylı dünyada gezinme şansı yakalayacak.

Yeni Fligth Simulator oyunu içinde hafif uçaklardan ticari jetlere kadar çok çeşitliliğe sahip uçaklarla kadar pek çok seçeneğiniz olduğunu da ekleyelim. Doğru rüzgar hızı ve yönü, sıcaklık, nem, yağmur ve şimşek dahil olmak üzere dinamik hava durumuna sahip olan oyun, gerçek zamanlı hava durumuyla gece veya gündüz uçma imkanı sağlayacak

Uzun zamandır betada olan yeni Microsoft Flight Simulator ile ilgili inceleme ve Let's Play içeriklerinin paylaşıldığını da ekleyelim. Genel olarak yorumlara baktığımızda ise yeni Microsoft Flight Simulator oyununun oldukça sevildiğini görüyoruz.

Microsoft Flight Simulator'ın standart versiyonun yanı sıra Microsoft Flight Simulator Deluxe ve Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe olmak üzere 3 versiyon ile çıktığını da ekleyelim. Oyunun standart versiyonunun fiyatı 349 TL. Microsoft Flight Simulator Deluxe'ün fiyatı 549, Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe'ün fiyatı ise 729 TL

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.