Şirket harcamalarının yönetimine odaklanan Spenmo, 2 milyon dolar yatırım aldı

Grab girişiminin eski yöneticilerinden Mohandass Kalaichelvan tarafından 2019 yılında kurulan Spenmo'nun paylaştığı bilgilere göre girişim, 2 milyon dolar tohum yatırım aldı. 
Şirket harcamalarının yönetimine odaklanan Spenmo, 2 milyon dolar yatırım aldı

Singapur merkezli bir fintech olarak karşımıza çıkan Spenmo, yatırım aldığını duyurdu. Grab girişiminin eski yöneticilerinden Mohandass Kalaichelvan tarafından 2019 yılında kurulan Spenmo'nun paylaştığı bilgilere göre girişim, 2 milyon dolar tohum yatırım aldı. 

Spenmo tarafından paylaşılan bilgilere göre 2 milyon dolarlık tohum yatırım Y Combinator, Rocket Internet, Iterative Capital ve XA Network'ün melek yatırımcıları tarafından yapıldı. Alınan 2 milyon dolarlık yatırım şirketin büyütülmesi ve Spenmo'nun ürününün geliştirilmesi için kullanılacak.

Endonezya'ya açılmayı hedefleyen Spenmo, Corona virüs salgınının ülkedeki durumuna göre ya 2020 yılının 4. çeyreğinde ya da 2021 yılının ilk çeyreğinde Endonezya'da hizmet vermeye başlayacak. Singapur ve Bangalore'de ofislere sahip olan Spenmo, şu an için 15 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Temelde şirket harcamalarını verimli bir şekilde yönetmenize odaklanan Spenmo, şirket kartları, fatura ödemeleri ve muhasebe otomasyonu gibi konularda şirketlere yardımcı oluyor. Kullanıma sunulmasının üzerinden sadece 5 ay geçmiş olmasına rağmen Spenmo oldukça başarılı bir performans gösterdi.

Bugüne kadar 140'ın üzerinde firma ile çalışan Spenmo, toplamda 1 milyon dolarlık işlem yaptı. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Spenmo, müşterilerine 10 bin saat zaman tasarrufu sağlıyor. Spenmo'nun temel hedefi ise Singapur'da yer alan en büyük firmalara ulaşmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.