SPONSORLU

Zorlu Enerji Yolları Şarj İstasyonları ile Donatıyor

Zorlu Enerji’nin yeni teknolojileri hayata geçiren markası ZES; hem ikinci yılını hem de bayramı aynı anda 100 yeni lokasyon açarak kutladı!
Zorlu Enerji Yolları Şarj İstasyonları ile Donatıyor

Hayata geçirdiği elektrikli araç şarj istasyonlarıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Eskişehir, Muğla ve Balıkesir gibi başta ağırlıklı büyük şehirler olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrini birbirine bağlayan ZES, aynı zamanda sürücülerin Ege ve Akdeniz kıyılarına kesintisiz sürüş yapmasını sağlıyor. Bugün 56 şehirde, 268 lokasyonda ve 458 soket sayısıyla hizmet veren; pek çok ilde ilk halka açık elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumunu gerçekleştiren ZES, kısa vadede tüm Türkiye’yi kapsamayı hedefliyor.

Türkiye’de kullanımı gittikçe yaygınlaşan elektrikli otomobiller; çevre dostu, tasarruflu, düşük emisyonlu ve aynı zamanda sessiz olmaları nedeniyle tüketiciler tarafından tercih ediliyor.

Yakın zamanda ikinci yılını kutlayan sektör lideri ZES ise aynı anda kullanıma açtığı 100 yeni lokasyonla artan talebi karşılıksız bırakmıyor ayrıca ev ve iş yerlerine özel olarak kurulum da yapıyor.

Size veya iş yerinize özel şarj istasyonu olsun ister misiniz?

Evlerinizde  veya iş yerlerinizde ister şahsa özel ister paylaşımlı elektrikli araç şarj istasyonlarına sahip olabilirsiniz. ZES ile apartman, site veya iş yerinize özel şarj istasyonu kurulumu sonrasında açılacak yönetim ekranlarından şarj istasyonu kullanımını takip edebilir ve yönetebilirsiniz. Bölgenizdeki şarj istasyonundan yararlanmanız için ise ZES üyelik kartınızın olması yeterli. ZES AC şarj istasyonu sayesinde siz evinizde dinlenirken veya iş yerinizde çalışırken aracınız da bir yandan kolayca şarj olur!

Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak: “Bugün elektrikli araçlar, dünyanın sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji üretimine geçişinde büyük rol üstleniyor. Elektrikli araç pazarında her geçen gün yenilikler olurken Zorlu Enerji olarak bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ülkemizde de yerli elektrikli otomobilin tanıtımıyla birlikte bu konuya olan ilgi artmış durumdayken ikinci yaşını kutladığımız ZES markamızla da ülkemizdeki elektrikli otomobil devinimi hızlandırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Son yaptığımız yatırımlarla birlikte yüzde 40 pazar payına ulaştık.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayın

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.