İş Bankası'ndan dosya saklama platformu: Dijital Kasa

Türkiye İş Bankası, güvenli dosya saklama platformu olarak hizmet verecek olan Dijital Kasa'yı kullanıma sundu. 

Türkiye İş Bankası'nın mobil uygulamalarında sunduğu yenilikleri geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bugün ise finansal servislerinin dışında oldukça yeni bir servis ile karşımıza çıkan Türkiye İş Bankası, güvenli dosya saklama platformu olarak hizmet verecek olan Dijital Kasa'yı kullanıma sundu. 

Belgelerinizi, şifrelerinizi, telefon rehberinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı güvenle saklayıp depolayabileceğiniz bir platform olan Dijital Kasa, aynı zamanda dosya gönderimi yapmanıza da olanak sağlıyor. WeTransfer benzeri bir çözüm sunan Dijital Kasa, yüksek boyutlardaki dosyaları göndermenize olanak tanıyor.

Ücretli bir platform olan Dijital Kasa'nın ilk 3 ay için ücretsiz olarak hizmet vereceğini de belirtelim. Hem web üzerinden hem de mobil uygulamalar ile kullanılabilen Dijital Kasa'nın mobil uygulamaları Android ve iOS platformlarında mevcut durumda.

Dijital Kasa platformunu kullanmak için Türkiye İş Bankası müşterisi olmanıza gerek olmadığını da ekleyelim. Dilerseniz İş Bankası ile dilerseniz ise e-posta adresiniz ile platforma üye olabilirsiniz. Dijital Kasa'nın 3 farkı üyelik seçeneği bulunuyor. 

25 GB'lık abonelik seçeneği aylık 5,99, 100 GB'lık abonelik seçeneği aylık 10,99 ve son olarak 500 GB'lık abonelik seçeneğinin fiyatı ise 20,99 TL. 3 aylık ücretsiz kullanım hakkı aylık 25 GB'lık paket için geçerli olarak başlıyor ancak ödeme için kullanılacak İş Bankası hesaplarını ve kullanmak istedikleri Dijital Kasa paketini seçerek kullanıcılar ücretsiz dönemde de daha yüksek kapasiteli paketlerden faydalanabiliyorlar. Bu durumun şimdilik sadece İş Bankası müşterileri için geçerli olduğunu, yakında diğer kullanıcılar için de geçerli olacağını ekleyelim.

Dosya saklama platformu denildiğinde akla Google Drive, Dropbox ve OneDrive gibi platformlar geliyor. Bu platformlara yerli bir alternatif eklenmesi oldukça güzel. Dilerseniz Dijital Kasa uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.