3D üretim üzerine odaklanan Arevo, 25 milyon dolar yatırım aldı

San Francisco merkezli girişimin paylaştığı bilgilere göre şirket, B serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı.
3D üretim üzerine odaklanan Arevo, 25 milyon dolar yatırım aldı

Parça üretimini dijitalleştiren ve 3D üretim üzerine odaklanan bir teknoloji şirketi olarak karşımıza çıkan Arevo, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. San Francisco merkezli girişimin paylaştığı bilgilere göre şirket, B serisi yatırım turunda 25 milyon dolar yatırım aldı.

2013 yılında Hemant Bheda, Riley Reese, Shekar Mantha ve Wiener Mondesir tarafından kurulan Arevo'nun CEO'luk koltuğunda ise Sonny Vu bulunuyor. Sonny Vu'nun giyilebilir teknoloji ürünleri üreten Misfit'in kurucusu ve CEO'su olarak tanındığını da ekleyelim.

Arevo'nun paylaştığı bilgilere göre alınan alınan 25 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte şirketin aldığı toplam yatırım miktarı 60 milyon dolara ulaştı. 25 milyon dolarlık B serisi yatırım turu Defy Partners ve GGV Capital'ın liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna Defy Partners ve GGV Capital'ın haricinde Khosla Ventures ve Alabaster'ın katıldıklarını da ekleyelim. Yapılan yatırım ile birlikte Defy partneri Brian Shin, Arevo yönetim kuruluna katıldı. Arevo yönetim kurulunda ise şirketin kurucu ortağı Hemant Bheda, CEO'su Sonny Vu ve Khosla Ventures'tan Bruce Armstrong bulunuyor. 

Üretim süreçlerini hızlandıran ve otomatikleştiren bir teknoloji sunan Arevo, yeni sistemi olan Aqua 2'yi de kısa süre önce tanıttı. Özellikle karbon fiber bileşenlerin üretimine odaklanacak Aqua 2, kullanıcılarına yüksek hızlı seri üretim imkanı sunacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.