Demirören Medya'dan gazete odaklı mobil uygulama: Gazetelik

Demirören Medya, gazetelerin elektronik versiyonlarını tek bir noktada toplayacak bir mobil uygulamayı kullanıma sundu. 
Demirören Medya'dan gazete odaklı mobil uygulama: Gazetelik

Tüm medya sektörü hızlı bir şekilde online dünyaya geçiş yapmaya devam ediyor. Bünyesinde Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gibi önemli gazetelere sahip olan Demirören Medya, dijitalleşen medya sektörüne ayak uydurmak için önemli bir adım attı. Bugün paylaşılan bilgilere göre Demirören Medya, gazetelerin elektronik versiyonlarını tek bir noktada toplayacak bir mobil uygulamayı kullanıma sundu. 

"Gazetelik" adındaki uygulamada Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin e-gazete versiyonları bulunacak. Gazetelik uygulamasının Android hem de iOS platformları için kullanıma sunulduğunu da ekleyelim. Uygulama ücretsiz olsa da gazetelere ulaşmak için belli bir abonelik bedeli ödemeniz gerekiyor.

Platformda bulunan 4 gazetenin de 1 aylık abonelik ücreti 19,99 TL. Söz konusu abonelik ücretinin sadece tek bir gazete için geçerli olduğunu da ekleyelim. 6 aylık abonelik ücreti 109,99, 1 yıllık abonelik ücreti ise 199,99 TL. Gazetelik uygulamasında köşe yazıları, gündem, dünya, ekonomi, spor, magazin ve son dakika haberlerini bulabileceksiniz.

Wi-Fi veya mobil internet ile abonesi olduğunuz tüm gazeteleri ve eklerini indirebilirsiniz. Bu sayede internet olmayan noktalarda bile gazeteleri rahatça okuyabileceksiniz. Gazetelik abonelikleriyle birlikte geçmiş 15 günün gazete ve ek arşivlerini görüntüleyebileceğinizi de belirtelim.

Paylaşılan bilgilere göre Gazetelik uygulaması kullanıcılarına ilerleyen dönemde yeni özellikler geliştirmeyi ve içerikler sunmayı da hedefliyor. Dilerseniz Gazetelik uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.