İsim değiştiren Twitch Prime, yola Prime Gaming olarak devam edecek

Amazon tarafından paylaşılan bilgilere göre ise Twitch Prime servisinin adı değişti. Yaklaşık 4 yıl önce kullanıma sunulan Twitch Prime servisi bugünden itibaren Prime Gaming ismi ile hizmet vermeye başlayacak.
İsim değiştiren Twitch Prime, yola Prime Gaming olarak devam edecek

Günümüzün teknoloji devlerinden Amazon, 2014 yılında oyun odaklı canlı yayın platformu Twitch'i, yaklaşık 1 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Twitch'in Twitch Prime servisi ile Amazon Prime kullanıcılarına yeni bir hizmet sunduğunu da 2016 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık

Bugün Amazon tarafından paylaşılan bilgilere göre ise Twitch Prime servisinin adı değişti. Yaklaşık 4 yıl önce kullanıma sunulan Twitch Prime servisi bugünden itibaren Prime Gaming ismi ile hizmet vermeye başlayacak. Prime Gaming servisi kullanıcılarına ücretsiz oyunlar, silah ve kostümler gibi oyun içerikleri ve ücretsiz Twitch kanalı abonelikleri sunuyor.

Söz konusu avantajların standart Prime üyelikleri kapsamında sunulduğunu da ekleyelim. Amazon tarafından yapılan açıklamalara göre Prime Gaming servisi pek çok yeni oyun için oyun içeriklerine ve çok daha fazla ücretsiz oyuna sahip olacak.

Prime Gaming servisi şu an için Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, EA Sports FIFA 20 ve League of Legends başta olmak üzere 20'den fazla PC, konsol ve mobil oyun için oyun içerikleri sunuyor. Bu oyunlara her ay ücretsiz PC oyunlarının eklendiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.