B2B ödemeleri dijitalleştiren Routable, 16 milyon dolar yatırım aldı

16 milyon dolarlık yatırımın 12 milyon dolarının A serisi yatırım turu, 4 milyon dolarının ise B serisi yatırım turu için alındığını da ekleyelim.
B2B ödemeleri dijitalleştiren Routable, 16 milyon dolar yatırım aldı

B2B ödemelerini dijitalleştirmek için çözüm üreten bir girişim olan Routable, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre Routable, toplamda 16 milyon dolar yatırım aldı. 16 milyon dolarlık yatırımın 12 milyon dolarının A serisi yatırım turu, 4 milyon dolarının ise B serisi yatırım turu için alındığını da ekleyelim.

Söz konusu 16 milyon dolarlık yatırım Y-Combinator, Founders Co-Op, Lee Fixel, Box Group, Liquid 2 Ventures, Jason Gardner, Gokul Rajaram, Aaron Schildkrout, Sam Hodges ve Immad Akhund gibi önemli isimler tarafından yapıldı. Routable tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yatırım şirketin ve ekibin büyütülmesi için kullanılacak. 

En son geçtiğimiz yılın Mayıs ayında 4,1 milyon dolarlık bir tohum yatırım alan Routable, 2017 yılında San Francisco'da kuruldu. Omri Mor ve Tom Harel tarafından kurulan ödeme girişimi Routable, sunduğu API sayesinde firmaların alacağı ve yapacağı ödemeleri dijitalleştiemesine ve otomatikleştirmesine olanak sağlıyor.

Kısacası Routable'ın API'ını kullanan firmalar ödemelerini çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Ödeme süreçlerini kolay ve hızlı bir hale getiren Routable, entegrasyonlar konusuna da oldukça önem gösteriyor. Muhasebe servisleri ile entegre bir şekilde hizmet sunan Routable, Xero accounting, Quickbooks Online ve Netsuite gibi önemli servisler ile entegre.

Routable kurucu ortağı ve CEO'su Omri Mor'un paylaştığı bilgilere göre her ay 1000'den fazla ödeme alan veya yapan firmaların işi oldukça zor. Tam da bu noktada devreye giren Routable, söz konusu şirketlere sunduğu dijital çözüm sayesinde şirketlerin işini kolaylaştırıyor. Routable'ın müşterileri arasında ise Garmentory, RE/MAX, Ticketmaster ve Snackpass gibi firmalar da yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.