SPONSORLU

İnsan Kaynaklarının Geleceğine Yön Veren İK Yazılımı: Idenfit

Idenfit insan kaynakları ve işgücü yazılımı, insan kaynakları alanının dijital dönüşümle yeniden şekillendiği günümüzde, işletmelere uzaktan çalışma ve dijitalleşme araçları sunarak ik departmanlarını geleceğe hazırlıyor.
İnsan Kaynaklarının Geleceğine Yön Veren İK Yazılımı: Idenfit

Yakın zamana kadar İK profesyonelleri organizasyonel dönüşümler, otomasyon veya yapay zeka konularında uyum problemleriyle ya da yönetimsel engellerle karşılaşırdı. Ancak pandemi sürecinde bu durum, dijital dönüşüm teknolojileri ve işgücünün uzaktan yönetilmesi gerekliliği ile başka bir boyuta taşındı.

Yeni normalde artık İK profesyonelleri; yeni iş süreçlerinin uygulanmasına, daha çok “insanı ve yeteneği” yönetmek için evrak işlerinde dijital dönüşüme ve verimlilik için iş gücünün daha doğru planlanmasına odaklanıyor. Idenfit bu noktada işletmelerin İK yönetimlerini uçtan uca bulut platform üzerinde yapmalarını sağlarken, çözüm ortağı olarak kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda sektörel  geliştirmeler de sunuyor.

Bulut Yazılımlar İşletmelere Rekabet Avantajı Sağlıyor!

“2019 Deloitte Global Human Capital Trends” raporuna göre geleceğin insan kaynaklarının temel konularından biri olan “HR Cloud” - “Bulut Tabanlı İK Yazılımları”nın kullanımı işletmelere, dijital dönüşüm gerçekleştirmeyen rakipleri karşısında büyük rekabet avantajı sağlıyor.

Idenfit bulut tabanlı ik yazılımı, kullanıcılarının IT operasyon maliyetlerini azaltırken, ik alanında sunduğu 360 derece entegre modüller, sınırsız veri tabanı, daha iyi kullanıcı deneyimi ve gerçek zamanlı veri yönetimi özellikleriyle kullanıcılarını rakipleri karşısında öne geçiriyor. Idenfit’in sunduğu insan kaynakları çözümleriyle özlük dosyası tutmaktan işe alıma, performans değerlendirmeden vardiya & izin yönetimine kadar insan kaynaklarının alanına giren tüm işler tek bir yazılımda yönetilebilir.

İnsan Kaynaklarında Evrak İşine Değil “İnsana ve Yeteneğe” Odaklanmak Kazandırıyor!

İş gücünün çok farklı kaynak ve kültürlerden geldiği günümüzde işletmeler sahip oldukları insan kaynağını elinde tutmanın yanında yeni yetenekler bulmak için de stratejik yaklaşımlarla hareket etmeliler. İnsan kaynakları departmanları için kağıt işlerinin ve operasyonel iş yükünün azaltılıp, bu zamanın çalışan gelişimine ve yetenek yönetimine aktarılması rekabet avantajı açısından bir zorunluluk haline dönüşmüş durumda.

Idenfit ile işletmeler, yönetim ve raporlama işlerini zaman kaybetmeden yapabilecekleri ik yazılımıyla saatler alan vardiya planlaması, puantaj hesaplamaları yada izin yönetimi gibi işleri çok kısa bir sürede yapabiliyorlar. Böylece Idenfit insan kaynakları yazılımı, işletmelerin zaman alan manuel evrak işlerini dijital ortamda hızlı ve kolaylıkla yapmasını sağlarken, insan kaynaklarının asıl konusu olan çalışanın kendisi, yetenek yönetimi, eğitim ve motivasyon gibi konulara daha çok zaman ayırmasını sağlıyor.

Idenfit Global Pazarı Hedefliyor!

Gelişen teknolojik altyapısı ve yerli sermayesiyle günden güne büyüyen Idenfit’in kurucusu Onur Bayındır, yerli pazarda olduğu gibi globalde de insan kaynaklarında dijital dönüşüme çok fazla talep olduğunu belirtirken, Idenfit’in hedefinin uzun vadede globalde başarılarıyla yer alan yerli bir yazılım firması haline gelmek olduğunu söylüyor.

Kobilerden Fortune 500 listesinde yer alan işletmelere kadar farklı ölçekli firmalara insan kaynakları alanında yazılım ve teknolojik destek hizmeti veren Idenfit, büyüme planları dahilinde teknoloji ve insan kaynakları alanındaki çözümlerini Almanya, Hollanda, Kuveyt gibi ülkelerde yaptığı pilot çalışmalarla global pazara sunmaya hazırlanıyor.

Idenfit hizmetleri ve avantajları hakkında daha fazla bilgi veya başvuru için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.