Inveon, “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” listesine giren tek Türk şirket oldu

Inveon, Amerikan aylık iş dergisi Fast Company’nin her yıl düzenli olarak paylaştığı Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri listesine Türkiye'den tek şirket oldu. Listede Apple, Netflix, Amazon, Spotify gibi şirketler de yer alıyor.
Inveon, “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” listesine giren tek Türk şirket oldu

Perakende ve tüketici ürünleri firmalarına kurumsal dijital ticaret çözümleri sunan Inveon, Amerikan aylık iş dergisi Fast Company’nin her yıl düzenli olarak paylaştığı Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri (Best Workplaces for Innovators) global listesine Türkiye'den tek şirket oldu. Listede Apple, Netflix, Amazon, Spotify ve NBA gibi şirketler de yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki dikkat çeken inovasyonlar ve bu girişimlerin iş dünyası, endüstri ve kültür üstünde yarattığı etkiler incelenerek, Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri 2020 listesi hazırlandı. 2020 Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri listesi, bilgisayar bilimi, biyoteknoloji, ambalajlı tüketici ürünleri, kâr amacı gütmeyen kuruluş, eğitim, finansal hizmetler, siber güvenlik ve mühendislik gibi çeşitli sektörlerden seçildi. Inveon, 100 şirketin yer aldığı ana listeye Türkiye’den girmeyi başaran tek şirket olarak dikkatleri üzerine çekti.

Inveon‘da uygulanan yüzde 100 eşit işe alım politikasının bir sonucu olarak, teknoloji sektöründeki düşük oranlara rağmen yöneticilerin yüzde 55’ini kadın yöneticiler oluşturuyor. Bunun yanı sıra her konuda, görev tanımından bağımsız olarak demokratik bir sistemle karar alınıyor. Inveon’un yeni ofisi seçerken dikkat ettiği kriterlerden, çalışan değerlendirme sistemine, yönetici ve yönetici adayları için hazırlanmış liderlik programına, eğitim organizasyonlarından, Ar-Ge merkezi ve Teknopark üyesi olmasına kadar yaptığı tüm çalışmaların arkasında temel aldığı inovasyon değeri yatıyor.

Konuya ilişkin görüşlerini bildiren Inveon Kurucu ve CEO’su Yomi Kastro, Türkiye’den çıkan ve teknoloji üreten bir marka olarak Londra, Cenevre ve Dubai’de yer alan ofislerinde tüm dünyadaki perakende markalarına e-ticaret platformları sağladıklarını söylüyor. Kastro, son yıllarda Deloitte Teknoloji Fast 50, Stevie ve Horizon ödüllerini alarak büyük başarılara imza attıklarını; ABD merkezli Fast Company Dergisi’nin bu yıl hazırladığı “Yenilikçiler için Dünyanın En İyi İş Yerleri” listesinde yer aldıkları için de gururlu olduklarını sözlerine ekliyor.

Fast Company'nin listesine buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.