Çektiğiniz fotoğraflarda gökyüzünü GIF'lerle değiştiren uygulama: Magic Sky Camera

Tamamen gökyüzünü odağına alan girişim, Giphy ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle birlikte fotoğraflarınızda yer alan gökyüzünü GIF'lerle değiştiriyor.
Çektiğiniz fotoğraflarda gökyüzünü GIF'lerle değiştiren uygulama: Magic Sky Camera

Her gün birbirinden farklı fotoğraf düzenleme uygulamaları ile karşılaşıyoruz. Bu uygulamaların bazıları geniş kapsamlı tasarımlar yapmamıza olanak tanırken, bazıları alanlarını sınırlıyor; ancak o alanda güzel işlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Magic Sky Camera adlı girişim de ikinci kategoride yer alanlardan. Tamamen gökyüzünü odağına alan girişim, Giphy ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle birlikte fotoğraflarınızda yer alan gökyüzünü GIF'lerle değiştiriyor.

Eğlenceli ve farklı tasarımlar yapmayı sevenlerin dikkatini çekecek girişim, sadece App Store'da yer alıyor ve iOS kullanıcı tarafından kullanılabiliyor. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor, direkt olarak kamera iznini vererek Magic Sky Camera'yı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

İçinde gökyüzü bulunan bir fotoğraf çektiğinizde ya da arşivinizden bir fotoğrafı platforma yüklediğinizde altta bulunan arama butonundan istediğiniz GIF'i arayıp seçebiliyorsunuz. Dilerseniz uygulama sizin fotoğrafınız için en uygun GIF'leri de buluyor ve sağa kaydırarak dilediğinizi deneyebiliyorsunuz. Fotoğrafınıza sticker, yazı veya emoji de ekleyebiliyorsunuz. Hatta kendi videolarınızdan birini fotoğraftaki gökyüzüne entegre edip daha ilginç tasarımlar bile yaratabiliyorsunuz. Kısacası Magic Sky Camera, gökyüzünü bir oyun parkına çeviriyor. 

Aslında benzer bir örneği Enlight Photofox uygulamasında da görmüştük. Enlight Photofox'ta da gökyüzüne farklı şekiller vererek yeni tasarımlar ortaya çıkarmak mümkündü, fakat ilk başta birçok özelliğini ücretsiz sunan uygulama daha sonra bunun için epey yüklü bir abonelik ücreti istemeye başladı. Magic Sky Camera ise şimdilik tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Uygulama çok yönlü olmasa bile gökyüzü fotoğraflarını sevenler için oldukça kullanışlı. Uygulamayı buradan indirip deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.