Çevrimiçi eğitim platformu Toppr, 46 milyon dolar yatırım aldı

D serisi yatırım turunda 46 milyon dolar yatırım alan Toppr'ın, şimdiye kadar aldığı yatırım miktarı 92 milyon dolar'a ulaştı
Çevrimiçi eğitim platformu Toppr, 46 milyon dolar yatırım aldı

Hindistan'ın önde gelen Çevrimiçi eğitim platformu Toppr, D serisi yatırım turunda 46 milyon dolar yatırım aldı.  Yatırım turuna Dubai merkezli yatırım şirketi Foundation Holdings liderlik ederken, girişimin yatırımcılarından Kaizen Private Equity katılım gösterdi. İlk öğretim ve lise öğrencilerini hedefleyen Toppr, bu yatırım turuyla birlikte şimdiye kadar 92 milyon dolar yatırım almış oldu.

Toppr'ın sunduğu hizmetler ve abonelik ücretleri

Dört farklı ürün ve hizmet sunan Toppr, öğrencilerin canlı derslere ve oturumlara katılmasını sağlıyor. Ayrıca aklındaki soruları öğretmenlere anlık olarak yöneltebilen öğrenciler, platformdan özel ders anlamında önemli bir destek almış oluyor. Öğrencilerin aynı zamanda önceden kaydedilmiş dersleri de izleyebildiğini ve sunulan testleri çözebildiğini belirtelim. 

Platformunda 17 farklı konuya yer veren Toprr, öğrencilerin 50'nin üzerinde sınava hazırlanmasına destek oluyor. Derslerin bir kısmı öğrencilere ücretsiz olarak sunulsa da; tüm derslere erişebilmek için platforma abone olmanız gerekiyor. 13.35 dolardan başlayan abonelik ücretleri, 40 dolara kadar ulaşabiliyor. 

13 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Toppr, 150 binin üzerinde ücretli abonesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca girişim, ücretsiz bir problem çözme uygulamasına ev sahipliği yapıyor. Uygulama arka planda karakter tanıma ve makine öğrenmesi algoritmalarını çalıştırarak; çözümü kullanıcılara aktarmak için şimdiye kadar topladığı problem verileri arasında arama yapabiliyor. 

Codr modülü çocuklara yazılım öğretiyor

Girişimin ayrıca okul çağındaki çocuklara programlama öğrettiğini belirtelim. Toppr'ın geçtiğimiz ay yayınladığı Codr ürünü oldukça ilgi çekici. Bir Codr dersi ise 3.99 dolardan öğrencilerle buluşuyor. 

Okullarda yerini almaya başladı 

Bundan bir kaç ay önce School OS isimi yeni ürünüyle okullara girmeye başlayan Toppr, okulların eğitim sürecini de dijitalleştirmeyi hedefliyor. Covid-19 ile birlikte okulların en önemli ihtiyaçlarından biri haline gelen e-öğrenme, Toppr ile beklentinin ötesine taşınabilir. 

Öğretmenler, School OS ile öğrencilere ödev verebilirken, ödevleri de dijital olarak toplayabiliyor. Öğrenciler de derslere canlı olarak katılabiliyor. Önceki yıllarda düzenlenen derslere de katılabilen öğrenciler, diledikleri zaman üst sınıfın derslerine de girebiliyor. Bu sayede öğrenme deneyimi de, öğrenci özelinde kişiselleştirilebiliyor. 

40'dan fazla okulda kullanılan School OS, 60 bin öğrenciye hizmet veriyor. Girişimin hedefi ise bir kaç ay içinde 300 bin öğrenciye ulaşmak. Toppr'ın 50 binden fazla eğitimci ile günde 1 milyonun üzerinde eğitim verdiğini belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.