Webrazzi Arena 2020 başvuruları açıldı!

Webrazzi Summit'in bu sene online olarak gerçekleşmesi ile, Webrazzi Arena'nın 2015'ten bu yana süregelen fiziksel arena deneyimini de bu kez online'a taşıyoruz.
Webrazzi Arena 2020 başvuruları açıldı!

Türkiye'nin en büyük girişimcilik yarışması olan ve ilk olarak 2015 yılında düzenlediğimiz Webrazzi Arena, Webrazzi Summit 2020 ile bu sene de önemli girişimlerin kendilerini göstermelerini sağlayacak. Bu noktada, 21-22 Ekim tarihlerinde, 2 gün olarak gerçekleşecek Webrazzi Summit konferansımız da tıpkı Webrazzi Dijital gibi online olacağını bir kere daha hatırlatalım. 

Girişimler sunumlarını online olarak gerçekleştirecek

Webrazzi Summit'in bu sene online olarak gerçekleşmesi ile, Webrazzi Arena'nın 2015'ten bu yana süregelen fiziksel arena deneyimini de bu kez online'a taşıyoruz. Webrazzi Summit 2020'de, Webrazzi Arena için seçilen girişimler 3 kişilik jüri karşısında online olarak sunumlarını gerçekleştirecekler. Sunumların sonunda jürinin oylamasıyla Webrazzi Arena'da ilk üçe giren girişimler belirlenmiş olacak.

Webrazzi Arena girişimlere/girişimcilere neler vadediyor?

Girişimler ve girişimciler, Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2020’de, yine Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabiliyorlar. Yerli/yabancı basınla tanışabildikleri gibi yüksek miktarda da geri bildirim toplayabiliyorlar. Ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2020’ye katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabiliyorlar.

Girişimlerin potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla buluşma şansı yakalayacağı bu özel alanda etkinlik süresince onlarca girişim yer alacak. Girişimler, Webrazzi tarafından düzenlenen diğer tüm organizasyonlara 2 kişilik davetiye hakkı kazanıyorlar.

Webrazzi Arena başvuruları 15 Eylül'de sona erecek

Webrazzi Arena’ya katılacak girişimlerin gelen başvurular içerisinden Webrazzi ekibi tarafından seçileceğini ve genel başvurular arasında seçim yaparken belli kriterlerin dikkate alınacağını da belirtelim. Burada, girişimlerin ilk kez Webrazzi Arena'da duyuruluyor olması bizim için önemli bir artı.

Webrazzi Arena öncesi benzer başka yarışma ya da programlara katılmış olan girişimlere ise sıcak bakmıyoruz. Girişimler daha önce yatırım almış ya da herhangi bir hızlandırma programına katılmış olabilirler. Webrazzi Arena’da sahneye çıkacak olan girişimler ödeme sistemlerinden mobil oyuna, SaaS’tan e-ticarete kadar çok farklı kategoride yer alabilirler. Son olarak Webrazzi Arena başvurularının 15 Eylül tarihinde sonlanacağını da ekleyelim.

Webrazzi Arena 2020 ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilir, başvurunuzu ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.