Shapedivider: Şekil odaklı ücretsiz tasarım aracı

Ücretsiz tasarım aracı Shapedivider, web sitenize sayfalar arası geçişi kolaylaştıran bir bölme eklemenizi sağlıyor.
Shapedivider: Şekil odaklı ücretsiz tasarım aracı

True Style Design tarafından tasarlanan Shapedivider, tasarımcıların ve yazılımcıların ürettiği projelere sayfalar arası geçişi kolaylaştıran ücretsiz bir bölme eklemelerini sağlıyor. Ücretsiz bir araç olan Shapedivider'da bunun için 10 farklı şekil seçeneği sunuluyor. Bu şekillerden herhangi biri tercih ederek, tasarımınızı kolayca kişiselleştirebiliyorsunuz. 

Bu tek sayfalık basit araç üzerinden seçtiğiniz şeklin boyunu ve yüksekliğini kolayca düzenleyebilirken, tasarladığınız bölmenin renkleri üzerinde pek de söz sahini olamıyorsunuz. Yine de görsel bölmeyi sayfa içinde aşağıda ya da yukarıda konumlandırmak üzere düzenleyebileceğinizi belirtelim. 

Görsel bölmenin arkasında yer alacak renkleri ise  Shapedivider üzerinden belirlemeniz mümkün. Çalışmanızı tamamladıktan sonra ise tasarımınızın farklı boyutlarda nasıl göründüğünü de kontrol edebiliyorsunuz.

Sitedeki paylaş tuşuna basarak Shapedivider'da ürettiğiniz tasarımı sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. İndir tuşuna bastığınızda ise Shapedivider size tasarımınızın HTML ve CSS kodlarını sunuyor. Bunun yanı sıra görseli .SVG formatında indirme seçeneği de sunuluyor. 

Shapedivider, web sitesine ya da dijital reklam çalışması kapsamında oluşturulan varış sayfalarına hızlıca modern bir görünüm kazandırmak isteyenler için birebir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.