Kargoları, aynı yöne giden taşımacılarla buluşturan servis: gelal

Hem gönderici hem taşımacı tarafına hizmet veren gelal platformu, iOS ve Android platformlarında mobil uygulamalara da sahip durumda. 

Kargoları aynı yöne giden güvenilir taşımacılarla buluşturan yeni nesil bir uygulama olarak karşımıza çıkan gelal, yaklaşık 2 yılda geliştirildi. Mustafa Karataş, Ali Akdeniz ve Bülent Bulut tarafından kurulan girişim, kargo ve taşımacılık sektörüne odaklanıyor. girişimin paylaştığı bilgilere göre ekip 40 kişiden oluşuyor.

gelal uygulaması sayesinde göndereceğiniz kargolar hafta sonu, gece gündüz demeden teslim edilebiliyor. Hem gönderici hem taşımacı tarafına hizmet veren gelal platformu, iOS ve Android platformlarında mobil uygulamalara da sahip durumda. 

Kurye, kargo, nakliye ve evden eve hizmetlerini tek bir platformda toplayan gelal'ın paylaştığı bilgilere göre şu anda 25 bin taşımacısı bulunuyor. Kısacası gelal, taşınacak kargo ve eşyalarla aynı yöne giden taşımacılarla buluşturan bir platform olarak hizmet veriyor.

Taşıma hizmetlerinin tamamı için uygulama üzerinden saniyeler içinde ücret hesaplaması da yapabiliyorsunuz. gelal platformunda yaya kurye, motor kurye, araba kargo, nakliye, uçak kargo ve evden eve taşıma gibi hizmetler kullanıcılara sunuluyor.

Uygulama üzerinden taşımacılar ve göndericiler telefon numaraları görünmeden konuşabiliyor. Göndericiler taşımacıları yol boyunca canlı olarak takip de edebiliyor. gelal, taşımacıların kazançlarından yüzde 12 hizmet bedeli alarak gelir elde ediyor.

Şu an için sadece İstanbul için hizmet veren gelal, kısa süre sonra tüm Türkiye'ye hizmet vermeyi hedefliyor. Dilerseniz gelal uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.