İş Bankası, gençleri hedefleyen yeni programı Maximum Genç'i duyurdu

18-25 yaş aralığındaki gençleri hedefleyen İş Bankası, finansal hizmet, günlük yaşama dair hizmet ve ayrıcalıklar sunan Maximum Genç programını tanıttı.
İş Bankası, gençleri hedefleyen yeni programı Maximum Genç'i duyurdu

İş Bankası'nın yeni programı Maximum Genç, 18-25 yaş aralığındaki okuyan ya da çalışan gençlerin birbirinden farklı ihtiyaçlarına, ilgi alanlarına ve yaşam tarzlarına cevap veren hizmetleri bir arada sunuyor. İş Bankası'nın Maximum Genç programı, bir bankacılık programının ötesinde, gençlerin bir buluşma yeri olarak konumlanıyor.

Bu anlamda Maximum Genç'in gençleri hedefleyen bir fintech olarak düşünebiliriz. 

Maximum Genç programında finansal hizmetlerin yanı sıra  alışverişleri kolaylaştıracak kampanyalara da yer veriliyor. Ayrıca programda, eğlenceden kişisel gelişime, kişisel finans yönetiminden kolayca birikim yapmaya kadar gençlerin hayatına ve gelecek planlarına dair pek çok farklı alanda  çok yönlü hizmet ve ayrıcalıklar sunuluyor.

Programa giriş yapmak isteyen gençler; Maximum Genç Bankamatik Kartı veya kredi kartı ürünlerinden biri ile Maximum Genç'e dahil olabiliyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, yaptığı açıklamada İş Bankası olarak gençlere yalnız olmadıklarını hissettirmek, günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına veya geleceğe yönelik planlarına destek olup, bir yol arkadaşı olarak yanlarında olmaya büyük önem verdiklerini söyledi. Yalçın Sezen, sözlerine şöyle devam etti:

“İnsanın kendini, yaşamı ve geleceğe dair beklentilerini keşfettiği, belki de hayatın en değerli dönemi gençlik yılları. Hayata karşı cesur, kararlı, heyecanlı, enerjik ve dimdik durulan bu yıllarda, her gencin kendi tutkuları, istekleri ve hayattan beklentileri ekseninde farklı hayalleri var.  Gençlerin kaygıları, beklentileri ve hayallerini iyi anlayıp kurduğumuz empati üzerinden onlara rehberlik etme gayesi ile yola çıktık. Maximum Genç, 18 - 25 yaşlarında, üniversitede okuyan ve/veya çalışan tüm gençlerin, yaşamlarını kolaylaştırarak, özgür ve güvende hissetmelerini sağlamak amacıyla tasarlandı. Finansal hizmetlerden, günlük yaşam ihtiyaçlarına özel ödeme kolaylığı ve ayrıcalıklar, kişisel finans yönetiminden birikim yapmayı kolaylaştıracak hizmetlere kadar, mobilden hızla ve kolayca ulaşılabilecek ‘tam da bana göre’ dedirtecek ürün ve hizmetler sunarak, gençlere rehberlik edecek bir yol arkadaşı olabilmeyi amaçlıyoruz. Bu programı gençlerle birlikte geliştirmeye, ihtiyaçlarına uygun işbirlikleri, ürün ve hizmetlerle zenginleştirmeye devam edeceğiz. “

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.