Alkışlarla Yaşıyorum bugün yayın hayatını sonlandırdı

Alkışlarla Yaşıyorum, bugün sitesinde yayınladığı duyuru ile yayın hayatına son verdiğini açıkladı.
Alkışlarla Yaşıyorum bugün yayın hayatını sonlandırdı

YouTube'un ülkemizde yasaklı olduğu yıllarda, içerikleriyle dikkat çeken Alkışlarla Yaşıyorum, bugün sitesinde yayınladığı duyuru ile yayın hayatına son verdiğini açıkladı. Video içerik platformu, etkileşim odağında geliştirdiği özellikler ve samimi duruşu ile Türkiye'nin önemli platformlarından biriydi. 

Yayınlanan duyuruda hukuksal süreç ve masrafların ekibi yorduğu dile getirildi: 

merhaba sevgili alkışlarla yaşıyorum ailesi,

evet, belki de tahmin ediyordunuz! son dönemlerde sıkça yaşadığımız hukuksal süreç ve masraflar artık bizleri fazlasıyla zorluyordu. nitekim, daha fazla götüremedik, olmadı ..

internetin komedi arşivi adına en büyük kaynağıydık belki de. sonrasında facebook, youtube, instagram falan derken çark dönmez, herkes bizden bir şeyleri koparma hevesine girer oldu. acımadılar. bunlar, babadan oğula nesil ..

eski ve yeni üyeleriyle nice güzel saatler geçirdik belki de ... belki bağır-çağır'da birbirimize söverek rahatladık, belki yorumlara gülerek ... ancak her şeyin bir sonu olduğu gibi alkışlarla yaşıyorum da artık görevini tamamladı. 3 gündür z raporu alamıyoruz..
vakit; emekli olup yazlığa çekilme vakti.

bugüne dek alkışlarla yaşıyorum için emeği geçen herkese içten teşekkürlerimizi sunuyoruz..

info@alkışlarlayaşıyorum.com ve sosyal medya hesaplarımız da günün sonunda kendini imha etmiş olacak. bu sebeple, tüm konularda irtibat olarak şimdilik [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

altın kapılarımız kan oldu ..

sağlıcakla kalın ... :(

imza: şerefsiz adminler

Alkışlarla Yaşıyorum'un kurucusu Fatih Aker'in, platformu 2011 yılınd Nokta'ya sattığını hatırlatalım. Zamanında Serdar Kuzuloğlu'nun da emek verdiği Alkışlarla Yaşıyorum, Türkiye'den çıkan önemli içerik platformlarından biri haline gelmişti.

2004 yılında Fatih Aker tarafından kurulan AlkislarlaYasiyorum.com Serdar Kuzuloğlu'na ait MYK Medya çatısı altında hizmet vermişti. Daha sonra MYK Medya'nın TürkTicaret.net ortaklığı ile devam eden süreçte AlkislarlaYasiyorum.com tekrar kendi kanatlarıyla uçmaya başlamıştı.

Nokta'nın satın almasının ardından faaliyetlerini sürdürmeye devam eden platform, bugüne kadar Türkiye'nin "Meme" kültürünü geliştiren içeriklerin çıkmasına vesile oldu. Kullanıcıların çoğunlukla YouTube ve Instagram gibi sosyal ağlara kayması, ekibin projeyi sonlandırmasında önemli rol oynadı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.